Szerintetek mi lesz az Oregairu vége?
Hachiman összejön valamelyik lánnyal majd? (Remélem Yuival)
Vagy bebuzul és jó lesz neki Totsuka?
Vagy esetleg ilyen foreveralone lesz a vége? Ti mit gondoltok?
Nos, Hikigaya szeretne beházasodni egy gazdag családba, itt a lehetőség Yukino személyében. :)
Nagyon nem szeretnék shounen-ai befejezést. Nem hinném, hogy örökre magányos marad, az önkéntes klubnak előbb-utóbb meg lesz a hatása.
Ez mondjuk igaz, de azért sajnálom Yuit....(miért mindig a lapos mellű kell az anime főhősöknek???? :'(
Mondjuk ez esetben Yui még főzni sem tud + sok érdeme sincs a kedves mosolyán kívül.
Viszont Yukino nővére nem hiszem,hogy örülne Hikkinek. De majd kiderül,elvileg hamarosan befejeződik a Light Novel,erről tudsz valamit?
Nekem olyan kicsit álszentnek tűnik. Sajnos nem olvasom a Novel-t, így nem tudhatom biztosra, de van egy olyan sejtésem,hogy Yukino felett már döntöttek az ősök,csak még hagyják,hogy kiszórakozza magát.
Te nem érzel ilyen furcsaságot,amikor beszél? Mondjuk engem Iroha karaktere most jobban érdekel,hogy mi a célja,miért játssza meg magát ennyire... Izgis évad elé nézünk :DD
Jajj én is. Kinőttem ebből a Jégkirálnyős stílusból, meg amúgy is jobban tetszenek a rövid hajú lányok...
Az lenne a nagy Plot twist,ha kiderülne,hogy Totsuka gazdag családból származik. Hachiman biztos bebuzulna...
Két dologtól tartok. Hogy 8man egy 3. csajjal jön össze, pl. Iroha-val, ésvagy hogy Yukinon Hayamával. Ez a két lehetőség csalódást okozna, főleg az utóbbi. Utálom Hayama karakterét. Akkor már inkább foreveralone.
Leginkább 8man Yukinon-ra szavaznék (kedvenc animés karaktereim között van mindkettő (a párbeszédeik zseniálisak helyenként)), esetleg egy édeshármasra Yuival :3
Mondjuk elég egyértelmű a 2. évad vége szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!