Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek a Nisekoi-ban ki...

Szerintetek a Nisekoi-ban ki adta a zárat Raku-nak? Ki a kis kori szerelme?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 14. 13:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Chitoge. Ezen nincs magyarázni való. Bár ha Onoderának adta, mert a kislány eléggé hasonlít rá, szerintem így is úgy is Chitogéval fog összejönni.
2015. ápr. 15. 19:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem mind1 is, végén ugyse azt választja majd max ha Chitoge volt az.
2015. ápr. 15. 19:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Én meg azt mondanám, hogy Onodera, a manga ismerete nélkül, és ez csak egy megérzés. Na, meg én nekik szurkolok. Lehet, hogy még maga a mangaka se döntötte el a dolgot. Ez a baj háremekkel...
2015. ápr. 15. 19:49
 4/6 anonim ***** válasza:

lehet hogy olyasmi lesz a vége mint a Shuffle-ban. meg van a hárem aztán az anime utolsó pár részében összejőn egy "kívülállóval"

de nagy valószínűséggel nem fogjuk megtudni mert akor lezárnák a történetet és így nemigazán tudnának mégtöbb évadot gyártani.

2015. ápr. 16. 17:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Én Chitogéban reménykedem, és őszintén szólva, azért egy viszonylag logikus magyarázatom is van rá:

Bármilyen szórakoztató termékben (legyen az film, sorozat, anime, manga, könyv), ha van benne egy kamu kapcsolat, tökmindegy, hogy hány esélyes személy van még a történetben, 100%, hogy a kamucsajával/pasijával jön össze.

Úgyhogy ja. De mondjuk az is igaz, amit az előttem lévő írt: ha lezárják azzal, hogy összejön valamelyikkel, akkor nem tudnak majd mit csinálni vele.

Én arra gyanakszom, hogy mondjuk egyik lánytól sem kapta a kulcsot, vagy mondjuk az összes nyitja a zárat, és akkor onnantól csak a versenyzés menne, a kulcsos-záras hacacáré nélkül. Ez így még egész elképzelhető.

2015. ápr. 16. 18:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem már már szánalmas, hogy mennyire sokáig húzzák ezt a történetet. Nem a 160 ch van a gond, hanem azzal, hogy nem történt semmi progresszió vagy fejlődés, anno nem jön össze senkivel.

Más mangákban ezt sokkal jobban megoldották pl. Domestic na Kanojo, ott is van hárem, de ott a srác legalább összejött egyik csajjal aztán a másikkal stb...

itt meg karakterek mintha megragadtak volna egy 12 éves értelmi színvonalán.

2015. ápr. 16. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!