Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Most komolyan Nisekoi?

Most komolyan Nisekoi?

Figyelt kérdés
Nem hiszem el most olvasom a Nisekoi c. mangat es nagyon felbassza (bocs a kifejezesert) az agyam, hogy Chtoge es Raku kozott semmi sem tortenik. Mindig csak a kis rohadek Onodera meg igazabol minden lany bejon neki kiveve Chitoge... Konyorgom csak annyit valaszoljatok, hogy lesz e valaha valami koztuk? Amugy most is kezsul a manga es angolul o.basom az eddig osszes letezo reszt

2014. okt. 19. 08:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hat en az animet neztem (nem sokaig) addig semmi nem volt utana sem igazan hiszem h volt:/ de nyugi nem biztos hogy igazam van :D
2014. okt. 20. 06:16
 2/11 A kérdező kommentje:
oh az animet si lattam es tudom, hogy nem lesz semmi de en mar feladtam. azert koszi
2014. okt. 20. 12:10
 3/11 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom nekem Chitoge eléggé felbassza az agyam, de ő az egyik legkibírhatóbb. Aki nekem igazán idegesítő az Onodera, mert olyan unalmas és jellemtelen :( Én kedvencem az Marika és Tsugumi. Bár néha Tsugumit se bírom.

Spoiler De a legeslegrosszabb Onodera Húga és Nee-chan pff, ble.

2014. okt. 20. 17:16
 4/11 A kérdező kommentje:
Nyugi en az osszes reszet a manganak es az anime ek is megneztem es pontosan ugy gondolom mint te
2014. okt. 21. 11:24
 5/11 anonim ***** válasza:
Köszi egyszerűen utálom Harut...
2014. okt. 21. 16:29
 6/11 A kérdező kommentje:
Hat igen en is 😑😑
2014. okt. 21. 17:06
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem is ez a bajom, bár ez egy elég általános probléma az animékkel/mangákkal. Nem történik semmi érzelmi progresszió max a legvégén jön össze valakivel a srác és vége. Itt ugyanaz a helyzet a forgatókönyv egyébként előre meg van írva. Letelik a 3 év, szakít Chitoge-vel aztán rájön, hogy mégis őt szereti és összejönnek ... HAPPY END. De már nem kell sokat várni a 3. év végéhez még kb. max 30 fejetez se kell.

Egyébként másik animét még tudnék ajánlani, ahol viszont történik is valami:

Bakemonogari és Monogatari széria (Nisemonogatari, Nekomonogatari, Bakemonogatari, Monogatari season 2, Hanamonogatari,Tsukimonogatari) - pontos sorrendet nem tudom fejből. Ebben a sorozatban legalább történik valami ebből a szempontból. Műfaja ilyen "romantikus-misztikus-horror" szerűség.

2014. okt. 22. 16:49
 8/11 anonim ***** válasza:
Nos a evvel az a baj, hogy rengeteg benne a funservice. Nisekoi-ban nagyon kevés.
2014. okt. 23. 22:56
 9/11 A kérdező kommentje:
Mindenkinek koszonom a valaszokat es egyet ertek veletek
2014. okt. 30. 19:59
 10/11 anonim válasza:
Én csak az animét nézem, de nagyon érdekel a vége... Akkor most Raku kivel is jön össze?
2015. júl. 5. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!