Most komolyan Nisekoi?
Hát nem tudom nekem Chitoge eléggé felbassza az agyam, de ő az egyik legkibírhatóbb. Aki nekem igazán idegesítő az Onodera, mert olyan unalmas és jellemtelen :( Én kedvencem az Marika és Tsugumi. Bár néha Tsugumit se bírom.
Spoiler De a legeslegrosszabb Onodera Húga és Nee-chan pff, ble.
Nekem is ez a bajom, bár ez egy elég általános probléma az animékkel/mangákkal. Nem történik semmi érzelmi progresszió max a legvégén jön össze valakivel a srác és vége. Itt ugyanaz a helyzet a forgatókönyv egyébként előre meg van írva. Letelik a 3 év, szakít Chitoge-vel aztán rájön, hogy mégis őt szereti és összejönnek ... HAPPY END. De már nem kell sokat várni a 3. év végéhez még kb. max 30 fejetez se kell.
Egyébként másik animét még tudnék ajánlani, ahol viszont történik is valami:
Bakemonogari és Monogatari széria (Nisemonogatari, Nekomonogatari, Bakemonogatari, Monogatari season 2, Hanamonogatari,Tsukimonogatari) - pontos sorrendet nem tudom fejből. Ebben a sorozatban legalább történik valami ebből a szempontból. Műfaja ilyen "romantikus-misztikus-horror" szerűség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!