Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Sztetek normális, ha egy...

Sztetek normális, ha egy 14-15 éves fiú animéket néz?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 6. 21:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Persze.

Szerintem az csak jó ^^

2015. ápr. 6. 21:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez kb olyan, mintha az kérdezted volna, hogy "Normális, ha egy 14-15 éves fiú szereti gulyáslevest?" :D

Persze. Lehet, hogy az anime rajzolt, és ezért sokan húzzák a szájukat, mert a "rajzolt" meg a "mese" náluk ugyanaz, de azok akik nem szenvednek csőlátásban nem fognak kiröhögni/cikizni stb, pont úgy, ahogy azokat sem röhögik ki, aki filmeket szoktak nézni.

2015. ápr. 6. 21:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Persze. :) Oké, Magyarországon kevés animés fiú van, de én nagyon örülök neki, hogy végre akad korombeli is. ^^

14/L

2015. ápr. 6. 23:34
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
Én meg épp a titokzatos aranyvárosokat nézem, és 32 vagyok. :)
2015. ápr. 7. 05:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
18 vagyok, srác, és animézek. Miért lenne gáz? Több érzelmet és több hangulatot tárolnak mint a filmek, és legnagyobb részük nem kifejezetten gyerekeknek készült.
2015. ápr. 7. 10:30
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Fiú ismerősöm, én is és barátnőm is müfaj kedvelői vagyunk, és nem gondolom, hogy ebben lenne valami szokatlan :D
2015. ápr. 7. 13:15
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen normalis en is animezek bar a kornyezetemben kb senki ezert kicsit egyedul vagyok ilyen szempontbol de az mar nas tortenet :D ha szereted oket hat nezd ;) es egyetertek egy elottem szoloval en is orulok h az en korosztalyomban van fiu animes :D :P 14/L
2015. ápr. 7. 13:45
 8/9 Hegedűs Andris ***** válasza:
100%
Én 23 éves fiú vagyok és a környékemen meg az osztályomban is sokan néznek animét vannak köztűk akik nálam is idösebbek.
2015. ápr. 7. 17:07
 9/9 anonim válasza:
26/L Én is animézek barátaim közül is nagyon sokan, és nagyon sok 14-15 éves van aki szintén szereti ezeket! :)
2015. ápr. 10. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!