Segítsetenétek? Ki tud jó animéket mondani?
Szeretem az Inuyashat a Lovely complexet,a Toradra
át ismerem..
Légyszi mondjatok olyan animéket amik izgalmasak, nincs benne vér meg vámpirozás meg ilyesmi... és MAGYAR SZINKRONOSAK! Az értelmes válaszokat előre is köszönöm!
Yu Yu Hakuso
Fullmetal Alchemist Testvériség
Soul Eater
Bakugan
Yugioh
Sámán Király
Dice A Mentőcsapat
Pokémon
Ennyi olyan szinkronost ismerek amit még nem mondtak előttem (van közte pár "gyerekesebb" is)
Amúgy nem tudom hogy mit értesz "vámpírozás" alatt szóval nem biztos hogy mindegyik megfelelő ennek a feltételnek
Meg Naruto
Ezt kihagytam az előbb
Amúgy miért kell hogy szinkronos legyen? Csak mert keveset szinkronizáltak le és szerintem a feliratosok jobbak (de ez csak az én személyes véleményem)
Én is telóról nézem, és nekem kiadja a feliratokat. Az indavideós videók többségénél, még egész jól láthatók a feliratok is :)
A kérdéseddel csak annyi a probléma, hogy ahogy előttem is említették nagyon kevés anime van szinkronizálva, és ami anime nagyon jó az általában nincs szinkronizálva, csak feliratosan.
Amúgy a Vampire Knight c. anime is fent van szinkronnal az első évada biztosan, de a másodikban nem vagyok biztos.
Én is telóról nézem, és nekem kiadja a feliratokat. Az indavideós videók többségénél, még egész jól láthatók a feliratok is :)
A kérdéseddel csak annyi a probléma, hogy ahogy előttem is említették nagyon kevés anime van szinkronizálva, és ami anime nagyon jó az általában nincs szinkronizálva, csak feliratosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!