Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Nem jelenít meg semmit a...

Nem jelenít meg semmit a Mondocon oldalán, valaki letudná nekem írni?

Figyelt kérdés

Csak a főoldalt mutatja, semmi mást nem hoz be.

Valaki letudná nekem írni, hogy mikor kezdődik és mikor ér véget, valamint a pontos helyszínt és a jegyárakat?

2015. márc. 28. 15:11
 1/3 anonim ***** válasza:

A jegyek egységesen 3500 Ft-ba kerülnek(6 éves kor alatt, 18+ kísérővel ingyen)

Helyszín: Hungexpo K-IV csarnok, K Konferencia központ, az E épület mindkét szintje, valamint a Fogadó épület. Az 1-es Expo kapu a bejárat.

Szombaton(ápr.11.) a programok 10:00-kor kezdődnek, és az utolsó koncert 21:00-kor ér véget.

Vasárnap(ápr. 12.) szintén 10:00-kor kezdődik, az utolsó programnak pedig 20:00-kor van vége.

Remélem segített, de ezeken kívül még megírhatok egyéb dolgokat is ha szeretnéd.(pl.: Con-busz menetrend, Con szállás adatok, pultbérlés... stb.)

2015. márc. 29. 01:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, ennyi elég lesz :)
2015. márc. 29. 01:49
 3/3 anonim válasza:
Sziasztok azt megtudnátok mondani h a pillangó utcától hogyan kell eljutni a conig?mert az oké hogy sétálni kell de azt se tudom merre kell indulni onnantól :S vagy a con busz hol és mikor indul?köszi
2015. ápr. 9. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!