Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, Mondocon-on jó...

Mit gondoltok, Mondocon-on jó lennék Slipknot maszkban? Bírnátok? Tud készíteni nekem egy személy egy olyan maszkot?

Figyelt kérdés

2015. febr. 19. 22:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Heló!

Ha nem te készíted, kb a kutyát se érdekli. + arról se szóltál, hogy kinek a maszkját, és mikorit.

Valamint rendes ruhában lennél, és egy maszk rajtad? Ez így ne mvalami ütős...

2015. febr. 19. 22:55
 2/2 anonim ***** válasza:

A MondoCon animés rendezvény (volt még valaha...). Én már nem járok, több mint 3 éve voltam utoljára, de ismerőseim folyamatosan azt mondják, hogy szörnyű hogy tele van az egészen csarnok olyanokkal akik nem anime karakternek öltöznek be.

Ha rocker vagy nem gond, gyere a megszokott ruhádba, de beöltözni anime related karakternek...sok már így is a random Stormtrooper (imádom a Star Warst, de na...), meg a sok Disney hülyeség....

2015. febr. 21. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!