Ismrtek hasonló romantikus animét? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Nem olyat keresek amiben a szerelmesek ütik vágják egymást, mint a Lovely Complexban (nem volt roszt, de nem volt az igazi), hanem mint pl a The Pet Girl of Sakurasouban, hogy látszik mikor Shiina kedveskedni neki azzal, hogy főzni akar neki, vagy látszanak az érzései. Valami ehhez hasonlót. Remélem értitek xD2015. márc. 22. 21:08
3/3 anonim válasza:
Én a To Love Ru -t ajánlom. Az ecchi, de egy roppant szórakoztató és szerintem cuki kis anime lett belőle :)
(ez am jelenleg asszem 3 évada van + egy a 3. évadnak a megmagyarázása. Nem tudom mi annak a neve, amikor ugyan azt egy másik szemszögből csinálják meg....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!