Szabinkoo kérdése:
Mondana valaki egy 16 éves lánynak romantikus könyveket? Pl. :Shiver-hez hasonló könyvek, Elakadó lélegzet, esetleg vámpíros. Ilyenekre gondoltam több részes is lehet. Legyen benne szerelem, egy kis szomorkás rész.
Figyelt kérdés
2015. márc. 20. 18:29
1/6 anonim válasza:
Meg Cabot - Mediátor
Kate Lauren - Fallen
P. C. Cast - Éjszaka háza
Libba Bray - Rettentő gyönyörűség
2/6 anonim válasza:
Szia:) sajnos írókat fejből nem tudok, de szerintem így is meg fogod találni: Hopeless, Gyönyörű sorscsapás, A beavatott, Csillagainkban a hiba..most kapásból ennyi jutott eszembe, de ezek mind nagyon jók, én legalábbis többször olvastam őket, és ahogy leírtad nagyon hasonló az ízlésünk könyvek terén:DD
3/6 A kérdező kommentje:
Lady Hope koszonom a valaszokat!:)
2015. márc. 22. 11:50
4/6 anonim válasza:
A mindenség elmélete
Twilight sorozat
A Percy Jackson és az olimposziak sorozat Rick Riordantól valamilyen szinten romantikur de inkább fantasy (de ez minden korosztálynak ajánlott fiúknak és lányoknak is)
Szent Johanna gimi
Késtél
Akkor szakítsunk
Bábel
Büszkeség és baítélet
Modern boszorkány
Ismeretlen vizeken
Szerelmünk lapjai
ennyit tudok kb
5/6 anonim válasza:
A Végzet Ereklyéi
Vámpírakadémia
A Nyugalom tengere
Pushing the limits
6/6 anonim válasza:
Cassandra Clare - végzet ereklyéi ❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!