Magyar szinkronos animék?
Tudom hogy a feliratosok közt van rengeteg ami nagyon jó én is azokat nézem és szeretem csak mivel a telefonomon is nézni szeretnék néha nem igazán jó a feliratos és a szinkronosak ilyenkor jól jönnek. De hosszúba meg nem akarok bele kezdeni csak egy rövid kis anime amit nézhetnék amíg unatkozok. (max. 25. részes)
Minden stílust szeretek de inkább a fiúknak szolok vonzanak a sport és ahol csata jelenetek vannak így a romantikus történetek nem annyira annak ellenére hogy lány vagyok :P
Előre is köszi :D
A Bleachet meg kell nézned mindenképp!!!!
Naruto
Inuyasha (ezt is látnod kell!!)
Lovely complex
Soul eather (nagyon jó)
Chrono crusade (ez is nagyon jó)
Bújj bújj szellem
Conen a detektív
Blood+
yo kai örzők
slayers
Sámán király
Full metal panic
Full metal alchemist testvériség
Avatár aang legendája (ennek van úgymonnd egy 2. évada vagy valami ilyesmi, de abba nincs benne az Aang, és nem is róluk szól. Hanem a következő avatárról. Korráról, de Korra szerintem szar! de az Aang az nagyon jó! <3)
Méz és lóhere
Pokémon
Bakugan
D gray man
Devil may cry
Vér és kereszt
Vannak filmek is:
Vándorló palota
Chihiro szellemországban
Laputa az égi palota
Macskák királysága
Pom Poko-A tanukik birodalma
A tenger zúgása
Föld tenger varázslója
A vadon hercegnője
Égenjárók
Totoro- a varázserdő titka
Arrietty-elvitte a manó
Ez mind szinkronos! Kedvedre válogathatsz :D Azt ajánlom, hogy a Bleachet, a bújj bújj szellemet és a soul eathert meg a chrono crusadot és a full metal panicot meg a full metal alchemistet ne hagyd ki!!! A filmek közül meg a Chihiro szellemországbant és a vándorló palotát nézd meg mindenképp!!
Nézd meg a fullmetal alchemistet,nagyon tetszett,de a fullmetal alchemist brotherhoodnak van csak happy endje(ugyanarról szólnak az elejük ugyanaz,de a közepük és a végük teljesen más)
Csináltak két filmet is,az egyiknek kicsit mas a grafikája,a másik meg a fullmetal alchemist folytatása,én csalódtam benne,mert valaki azt írta kommentben,hogy ennek happy end a vége,de ez szerintem nem igaz,de a brotherhoodot csak ajánlani tudom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!