Magyar szinkronos animék?
Tudom hogy a feliratosok közt van rengeteg ami nagyon jó én is azokat nézem és szeretem csak mivel a telefonomon is nézni szeretnék néha nem igazán jó a feliratos és a szinkronosak ilyenkor jól jönnek. De hosszúba meg nem akarok bele kezdeni csak egy rövid kis anime amit nézhetnék amíg unatkozok. (max. 25. részes)
Minden stílust szeretek de inkább a fiúknak szolok vonzanak a sport és ahol csata jelenetek vannak így a romantikus történetek nem annyira annak ellenére hogy lány vagyok :P
Előre is köszi :D
Inuyasha.
Ha letöltöd, akkor a minőség is jó, és választhatsz a magyar és japán nyelv között, illetve felirattal is tudod nézni, japán hanggal. Ugyan nem rövid, de messze a legjobb anime, van benne a csatától elkezdve minden, nagyon bele lehet élni magad. Nézd csak végig,
Készült hozzá 4 film is. Ha mondjuk megnézed a 4. filmet, és az animéből nem láttál semmit, akkor nem sok mindent fogsz érteni, ezért mutatok egy mintát, ami alapján nézni kell. :D
1-54 anime
Inuyasha movie 1
55-95 anime
Inuyasha movie 2
96-136 anime
Inuyasha movie 3
137-167 anime
Inuyasha movie 4
Inuyasha The Final Act
A Final Act egy befejező évad, ami lezárja az animét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!