Tokyo Ghoul-bol lesz e egy harmadik evad?
Szerintem biztosan lesz, még itthon is nagy sikernek örvend és sokan ismerik, ami azért jelent valamit (főleg hogy nem is az a klasszikus szépség).
Az első évad szerintem iszonyatosan el lett találva, ez a 2. csak az a szódával kategória. Ez most "Root A" címen fut, tehát lesz egy Root B is, ha jól tévedek.
Mangából csak az elejét olvastam, nem tudom hogy most követik-e egyáltalán, vagy ez valami alternatív valóság-e.
(ha lehet ne is spoilerezzetek)
szabee666: Szerintem mindenképpen folytasd. A 9.résztől végre magára talált a sorozat és végre odatették magukat.
Az igaz, hogy az első évad jobban követte a manga eseményeit, viszont ott is rengeteg dolgot kihagytak.
hát igazából a manga is szépen folytatódik, tokyo ghoul:re néven, bár szerintem bőven az eredeti mögött marad.
[spoiler]
a főszereplő még mindig kaneki, csak elfelejtette az emlékeit és hasaki néven fut tovább. a ccg-nek dolgozik és olyan srácokat oktat, akikbe egy kakuhou-t ültettek be és félig-meddig tudnak használni kagunét. emellett mindegyikük rendesen tud táplálkozni, ami elég erősen ellent mond az első pár résznek. feltűnnek régi szereplők is, mint suzuya, touka, hinami, nishiki stb.
[/spoiler]
Én nagyon remélem, hogy lesz 3. évad. Az első, illetve a második is nagyon tetszik. A Mangát ma kezdtem el olvasni.
Szerintem lesz harmadik évad, sok dolog van, amit nem magyaráztak még el. Szerintem egyártalán nem elcseszett a második évad...Nekem marhára tetszik. Kedvenc animém lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!