Mondanátok ilyen animét? (többi lent)
Bocsi ha kicsit bonyolultan írom le, de nagyon megköszönném a segítséget. Szóval olyan animét szeretnék amiben van szerelem, azaz romantika.Lehetőleg legyen shoujo. És ha lehet játszódjon iskolában.Ne legyen benne semmi fantasy, még annyi se mint a Hidan no Aria-ban.Az átlagos életben játszódjon.Fiú-lány kapcsolat legyen!!! A grafikája legyen jó, ne olyan mint pl.:a Shiki-é, mert annak a grafikája egyáltalán nem tetszett.Esetleg hasonlíthat a Kaleido Star grafikájához.A fiú legyen benne
menő és ne legyen visszahúzódó vagy félénk. Bátran mondja ki amit gondol.A lány pedig legyen félénkebb és ne legyen menő.A fiú hasonlíthatna a Special A-ból Yahiro-ra (persze nem muszály).A lényeg hogy a végén mindenképp szeressenek egymásba.És így utólag is bocsi a helyesírási hibák miatt.
Nagyon köszönöm.
Ezek mellett a feltételek mellett én sajnos nem tudok mondani, olyan ami nem shoujo, de a többi mind megvan benne:
Itazura na Kiss ( [link]
-jah, bocsi, csak az eleje játszódik iskolában utána egyetem,főiskola
kimi ni todoke
de amúgy ilyenre könnyen találhatsz példát az interneten, mert sok van
pl a 'Say I love you' is, de azt nem láttam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!