Tudnátok ajánlani nekem animét? Kicsit kényes az ízlésem. Bővebben:
Szóval. Nagyon csalódott vagyok, mert mostanában nem igen találok olyan animét ami megfogna. Igazság szerint, a lényeg, hogy legyen benne egy kis fantasy, egy kis erőszak, egy kis szerelem, és ami a legfontosabb: a lány főszereplők ne vinnyogjanak, és ne legyenek idegesítőek! (ritka az ilyen...)
csak hogy belelássatok egy kicsit a világomba... ezeket az animéket fejeztem be, és könyveltem el őket, az "EZ IGEN!" kategóriába: Corpse princess, Elfen lied, higurashi no naku koro ni, deadman wonderland, mirai nikki (bár itt a a főszereplő leányzó, sajnos mégis módfelett idegesített).
Kérlek, csak olyat ajánljatok, amit tényleg láttatok, és bejött. Nagyon várom a válaszokat. Köszii.
Mindenkinek más az ízlése, de ezek közül három nekem is tetszett, így gondoltam megosztom a többi kedvencem. Sajnos nem, nem mindegyikben van vér meg nem mindegyik egy kicsit fantasy, de hidd el, a leírtak alapján lassabb az összes jó ilyen típusút láttad, szóval keress más fajtát is...
Ghost Hound
Kaiba
Umineko no naku Koro ni (Sok embernek nem tetszett, nekem igen, csak nincs még vége...)
Panty & Stocking
Serial Experiments Lain
Utena
Mawaru Penguindrum
Kara no Kyoukai moviek
Ghost in the Shell (az összes, sorozat, movie minden)
Shinsekai Yori
Aku no Hana
Madoka
Amit nem láttam, de tudom hogy véres/sokan szeretik:
Hellsing
Kurozuka
Tokkou
Monster
Ergo proxy
wolfs rain
zetsuen no tempest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!