Valaki ajánl ilyen animét?
Háát...talán a Tokyo Ghoul de az szerintem annyira nem ijesztő...
De van egy másik anime aminek nem tudom a címét, na az pontosan megfelel a leírásodnak. Egy iskolában játszódik egy osztályteremben, az udvaron esik az eső. Néhány gyerek bent van a teremben és az egyik egy gyertyát tart a kezében és mesél egy elátkozott iskoláról ahol az igazgató öngyilkos lett annak hallatán hogy bezárják az iskoláját és aki abba az iskolába kerül az nem jut ki élve. Szóval mindenki megfog egy papirdarabot és eltépik közben kántálnak valamit, aztán beszakad alattuk a padló és az elátkozott iskolában találják magukat ami tele van vérrel belsőségekkel stb. + még szellemek is kísértenek benne.
Őszinte leszek veled, kemény kalapos gyilok animétől én még nem ijedtem meg, pedig láttam már párat. Egyszerűen tudod, hogy nem valós, nem tudod annyira beleélni magad, ezért nem ijeszt meg annyira (engem legalább is).
Amik jobbak véres témában:
Mirai Nikki
Tokyo Ghoul
Another
Blood-C
Deadman Wonderland
Elfen Lied
Higurashi no Naku Koro ni (meg a másik 2 évada)
Kurozuka
Shikabane Hime: Aka (és Kuro)
Amiről az első beszélt az talán a Corpse Party és az nagyon ocsmány anime :D Szinte elhányod magad olyanok vannak benne :D
Szóval ha a barátodat meg akarod rókáztatni akkor itt van ez:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!