Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Valaki ajánl ilyen animét?

Valaki ajánl ilyen animét?

Figyelt kérdés
A lényeg hogy minél ijesztőbb legyen. Sok gyilkolás,vér...ilyesmi. Meg szeretném ijeszteni vele az egyik barátomat,aki ugye nem az a félős típus

2015. febr. 10. 22:38
 1/7 anonim válasza:

Háát...talán a Tokyo Ghoul de az szerintem annyira nem ijesztő...

De van egy másik anime aminek nem tudom a címét, na az pontosan megfelel a leírásodnak. Egy iskolában játszódik egy osztályteremben, az udvaron esik az eső. Néhány gyerek bent van a teremben és az egyik egy gyertyát tart a kezében és mesél egy elátkozott iskoláról ahol az igazgató öngyilkos lett annak hallatán hogy bezárják az iskoláját és aki abba az iskolába kerül az nem jut ki élve. Szóval mindenki megfog egy papirdarabot és eltépik közben kántálnak valamit, aztán beszakad alattuk a padló és az elátkozott iskolában találják magukat ami tele van vérrel belsőségekkel stb. + még szellemek is kísértenek benne.

2015. febr. 10. 22:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Őszinte leszek veled, kemény kalapos gyilok animétől én még nem ijedtem meg, pedig láttam már párat. Egyszerűen tudod, hogy nem valós, nem tudod annyira beleélni magad, ezért nem ijeszt meg annyira (engem legalább is).

Amik jobbak véres témában:

Mirai Nikki

Tokyo Ghoul

Another

Blood-C

Deadman Wonderland

Elfen Lied

Higurashi no Naku Koro ni (meg a másik 2 évada)

Kurozuka

Shikabane Hime: Aka (és Kuro)

2015. febr. 11. 08:29
 3/7 anonim ***** válasza:
attack on titan
2015. febr. 11. 09:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Az eddig felsoroltakat már láttam :/ Egyedül a Tokyo Ghoul-t nem:(
2015. febr. 11. 13:39
 5/7 2cool4scoole ***** válasza:

Amiről az első beszélt az talán a Corpse Party és az nagyon ocsmány anime :D Szinte elhányod magad olyanok vannak benne :D

Szóval ha a barátodat meg akarod rókáztatni akkor itt van ez:D

2015. febr. 11. 17:08
 6/7 A kérdező kommentje:
Jegyeztem ;) Köszönöm mindenkinek! :3
2015. febr. 12. 13:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Bomba jó anime!!:o Esetleg durvább nincs?:3
2015. febr. 12. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!