Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Eddig még nem néztem túl sok...

Eddig még nem néztem túl sok animét, de nagyon szeretnék még.. Ki mit ajánl?

Figyelt kérdés
Mostanra két kiszemeltem van, a Mirai Nikki az egyik, a másik a Soul Eater. Melyik a jobb? Csak mert azt nézném először. Eddig néztem már a: Higurashi no naku koro ki (kai), Elfen Lied, Code Geass, Koruko na basuke, Death Note. Amit még szeretnék az az One Peace. Ezt megéri? Mennyire jó egy 10-es skálán? Valamint, milyen ezekhez hasonló jó animék vannak még?

2014. jún. 15. 18:44
 1/6 anonim ***** válasza:
A One Piece-t érdemes megnézni. Számomra az egyetlen nagyobb hibája, hogy néhol eléggé el van húzva, így 10-es skálán 9,5-re értékelném.
2014. jún. 15. 20:59
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a Soul Eatert nézd először, nekem legalábbis jobban tetszet, mint a Mirai Nikki, de mondjuk ez izlés kérdése. Amiket a te felsoroltjaid közül láttam:

koruko no basuke 10/9 egyetlen hibája, hogy szerintem néha eltúlozzák

Death Note 10/8 tetszet, de annyira nem áll közel hozzám

Még ajánlanám:

katekyo hitman reborn

fairy tail

bleach

2014. jún. 16. 08:18
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi minden választ, akkor legyen a Soul Eater
2014. jún. 16. 08:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a Mirai Nikki, meg a SE két külön kategória, az előző inkább horror és túlélősdi egy yanderével, az utóbbira meg inkább azt mondanám: shounen fight és vígjáték néha picit ijesztő jelenetekkel. A One Piece elvileg nagyon jó, Japánok szerint a legjobb, úgyhogy szerintem mindenképp nézz bele. Én nem voltam tőle odáig, de ízlések és pofonok.
2014. jún. 16. 08:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát igen az előző jól mondta nem ugyanaz a kategória. Én csak a Mirai Nikki-t láttam és egy jó anime. Elvileg a One Piece nagyon jó.

A Higurashi mellé ajánlanám az OVA-it, ha nem láttad volna és az Umineko Naku Koro ni-t.

Emellett Haikyuu! és Yowamushi Pedal, mint sport animék.

2014. jún. 16. 10:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Kyoukai no Kanata

Kamigami no Asobi

Norn9

Haikyuu

Noragami

11eyes

Hataraku Maou-sama

Boku no Hero Academia

Ao no Exorcist

Nanatsu no Taizai

Tokyo Ghoul

Bungou Stray Dogs

Kill la Kill

Kuroshitsuji

Angel Beats

Bocsi hogy 3 éves a kérdésed én meg most random válaszolok,de nem bírtam csöndbe maradni...

2017. márc. 7. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!