Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek a Highschool...

Szerintetek a Highschool DxD-nek a 3. évada a lezáró évad?

Figyelt kérdés
Én szeretnék még 5-6 évadot látni belőle, hisz ez a kedvenc animém. Ti hogy vagytok vele? És a 3. évad a lezáró évad?

2015. febr. 9. 18:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Van még forrásanyag bőven, majd az eladások eldöntik.
2015. febr. 9. 19:11
 2/9 A kérdező kommentje:
Remélem lesz még pár évad. Nekem ez a 12 rész nem olyan Hűű de sok. De azért a történet nagyon tetszik. :D
2015. febr. 9. 19:16
 3/9 A kérdező kommentje:
Csak hát annyira aggódok hogy ez az utolsó évad és vége... Egyébként, mikor fog megjelenni a 3. évad?
2015. febr. 9. 19:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős érzés, rengeteg animét láttam már, de ebben benne van minden, amit szeretek bennük, örök kedvenc.

Annyit tudok, hogy még tavasszal jön.

2015. febr. 9. 20:28
 5/9 A kérdező kommentje:
Ez az. Egyszerűen ez a kedvencem. Minden jó benne, már láttam minden részét, de most is megnézem. Azonban, a 3. évad nagyon érdekel. Tudtommal 3 új szereplő lesz. Már nagyon várom. Azért köszönöm az információkat. :)
2015. febr. 9. 20:34
 6/9 BDZ válasza:
Elsővel értek egyet, a 3. évad a light novel-lek 5-7 kötetét dolgozza fel és van 19 kötet! Ha továbbra is népszerű lesz - és miért ne lenne? 3. évadnál jár és még mindig sokaknak top - akkor szerintem még akár 2-3, esetleg több évad is várható :)
2015. máj. 26. 19:13
 7/9 anonim válasza:

Persze,hogy lesz több évad! :)

Még a két sárkány sem csapott össze,stb..

Na meg miért is lenne vége,amikor annyira király anime!:D

És ők úgy vannak vele,hogy ameddig elég pénzt hoz addig csinálják.De mivel sokan nézik és sokak kedvence,sok pénz hoz nekik és lesz fojtatás :)

2015. júl. 3. 01:50
 8/9 Arató Jenci válasza:
Nagyon is lesz folytatás mert ahogy mondta az egyik íród még a sárkányok se csaptak össze és még a hatalmas vöröst se győzték le + szerintem lesz olyan hogy ugye Issei lemondot az álmárol és elveszi Riast de igazábol nem tom mert ugye rias az egy ével idősebb és na mindegy amúgy meg azért lesz szerintem házaság mert Issei azt mondta Riasnak hogy mindig mindöröké + még álmodot róla hogy esküvőn van és még Rias apja is azt akarja hogy megkérje Issei rias kezét na és enyi.
2015. júl. 5. 13:21
 9/9 Arató Jenci válasza:
Nyugodtan megkérdezhetek majd privátba
2015. júl. 5. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!