Reinaa-chan kérdése:
Idén befejeződik a Fairy Tail manga?
Figyelt kérdés
Vagy szerintetek ezt az E.N.D. dolgot elhúzzák még nagyon sokáig? :)2015. febr. 7. 06:56
1/4 anonim válasza:
Ha tippelnem kéne, akkor azt hiszem ez lesz utolsó arc a mangában, de nem hiszem, hogy idén befejeznék.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát én remélem, hogy egyhamar nem lesz vége :D
2015. febr. 8. 10:35
4/4 anonim válasza:
semmi esélye, hogy ebben az évben befejeződik... ha engem kerdezel, szerintem a manga csak a 3/4-ben van, vagy meg ott se... az uj arc tuti nem az utolso, hisz natsu meg maga sem tudja h ő e.n.d... amugy hiro mashima is megmondta, hogy minimal 10 évig futo mangat akar irni, tehat legrosszabb esetben is csak 2016-ban fejezodne be...De mondom, csak most fordultak komolyra a dologok a fairy tailben, eddig szinte semmi nem tortent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!