Mit szóltok a Fairy Tail 416. fejezetéhez?
Én valószínűleg nem vagyok teljesen normális, de azon lepődtem meg a legjobban, hogy a sebhelyes mágia tanács tag (elfelejtettem a nevét) Fairy tail tag volt. Az, hogy Natsu END már régóta lehetett sejteni, ez most csak megerősítést nyert. Ez a feloszlatom a céhet dolog meg annyira nem érintett meg, de legalább egy érdekes fordulatot kaptunk. Szerintem úgy is újra fognak szerveződni, hisz az az egésznek a címe, hogy "Fairy tail".
Kíváncsi vagyok rá, hogy ezután mi fog történni. Hát, ha kiderül a dolog Natsuról, biztos, jó jelenet lesz. Úgy gondolom, hogy két táborra fognak szakadni: támogassuk, vagy öljük meg. Nem túl fényes kilátások...
Amúgy örülök neki, hogy Wendy haja újra hosszú, úgy látszik, a mangaka is rájött, hogy a rövid nem áll neki túl jól. Meg kaptunk egy kis Gray x Juviát is.
Összességében nagyon tetszett ez a fejezet, és már alig várom a következőt, hogy megtudhassuk, mi is lett a karakterekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!