Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi a jó a mangákban/animékben?

Mi a jó a mangákban/animékben?

Figyelt kérdés
A barátnőm teljesen belebolundolt a mangákba,éjjel-nappal ezt olvassa.Órákon is állandóan ilyeneket rajzol...Már nem is figyel.De az a vicc hogy választltt egy mangát és egyből a leghorrorosabbat.Mi a jó ezekben? Ő 12/L

2015. jan. 16. 07:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Egyet értek az előző kommentelőkkel.

A Horroról meg csak annyit hogy valóban menőbbnek érezheti magát tőle, de én kimondottan utálom mikor egy fiatalra mindenáron ráhúzzák hogy ,,majd kinövi", csak mert olyas valami érdekli amit mások furcsállnak, vagy nem helyeselnek. Más is érdekli majd, ez biztos, de a horror szeretete lehet hogy meg marad. Nekem anyukám pl csak Stephen Kinget olvas (ami persze nem kategorikusan csak horror). Nincs ezzel baj. Az utóbbi időben én is jóformán csak horrort meg thrillert nézek.

2015. jan. 21. 14:19
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.Megy a zöld pacsi
2015. jan. 25. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!