Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Attack on Titan: szerintetek...

Attack on Titan: szerintetek melyikek a legvalószínűbb és legvalószínűtlenebb párosítások?

Figyelt kérdés
Szerintem talán a legvalószínűbb a HanjixErwin, a legvalószínűtlenebb pedig az ErenxLevi. Ti hogy vagytok vele? És kiket shippeltek?

2015. jan. 11. 19:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ezek a legvalószínűbbek: Eren x Mikasa, Erwin x Levi, Moblit x Hanji. Ymir x Christa már hivatalos, szóval azt szinte felesleges is említeni. :)

Legvalószínűtlebbnek én is a Levi x Erent tartom, meg néhány olyan kisebb shipet (pl. Bertholdt x Ymir, Eren x Connie, stb).

Mondjuk az igazság az, hogy mivel ez egy shounen manga, kötve hiszem hogy nagy szerepet kapnak majd benne a romantikus kapcsolatok. Az Ymir x Christa páros is canon, mégsem feltűnő benne ez a szál, szerintem a többivel is hasonló lesz a helyzet. + Szerintem sokan meghalnak még, akik canon ship gyanúsak sajnos. :C Mondjuk a történet romantika nélkül is iszonyú jó, szóval engem az sem zavar, ha semmi nem lesz canon benne.

Egyébként utolsó kérdésedre válaszolva én ezeket shippelem: Eren x Mikasa, Jean x Mikasa, Erwin x Levi, Moblit x Hanji, Mike x Nanaba, Bertholdt x Annie, stb...

2015. jan. 12. 09:59
 2/3 anonim ***** válasza:
68%

Levit miért akarjátok összerakni más férfi neműekkel? Nem hiszem h homo lenne...

Amúgy amiben meg valami "realitás" is lenne, az a Bertholdt+Annie és a Connie+Sasha párosok.

2015. jan. 13. 17:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Jelen helyzetben én azt tudom mondani, hogy Ymir x Christa canon, de a jövőben még előkerülhet a történetszál alapján az Eren x Christa. Ezt személy szerint nem shippelem, de attól még sok utalás van rá.

Levi-jal én nagyjából senkit nem hoznék össze, eleve látványosan mutatja a krónikus depresszió tüneteit, szerintem van rajta olyan mély apátia, hogy ne nagyon foglalkoztassa a szerelem. Legerősebb kapcsolata egyértelműen Erwinnel van, de én őket inkább úgy látom, mint mondjuk a Star Trek Kirk-Spock párosát. Nagyon mély a barátságuk, de nem hinném, hogy valaha lett volna több közöttük.

Reálisnak még a Sasha-Connie-t láttam, de azt Sasha kijelentette, hogy nincs, és hogy Connie olyan, mintha a testvére lenne.

Illetve jelen események tekintetében a korábbi Bertolt-Annieből is következően egyre reálisabbnak tűnik az Armin-Annie páros is. És kb. ennyi, de nem hiszem, hogy bármelyik megjelenik majd erőteljes szerelmi szálként. Mikasa és Eren, hiába volt köztük valami látványosan, főleg Mikasa részéről, jelen pillanatban szerintem esélytelen, hogy tényleg összejöjjenek.

2019. márc. 15. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!