Most akkor lesz Percy Jackson és a titán átka című film? (Lent)
Figyelt kérdés
Én láttam olyan cikket is amiben mondták,hogy van rá esély,mert az MTV az hazudik,és lesz.És az MTV meg azt mondja,hogy nem lesz.Most mi van?Ez a kedvenc filmeim az egy meg a kettő ebből,mert ez a harmadik.Segítsetek!2014. dec. 24. 16:26
1/10 anonim válasza:
A két színész nagyon örülne neki, és a szerződés is elméletileg 3 filmre szólt. Szerintem igen, lesz
2/10 A kérdező kommentje:
De az a baj,hogy még nincs ott a 2015,2016-os várható filmek között.
2015. jan. 2. 22:24
3/10 kis.smiley válasza:
elméletileg lesz mert a szerződés 3 filmre szólt ,de nincs sem a 2015-2016 sem a 2017-2018-ban megjelenő filmek közt...én nagyon remélem lesz
4/10 anonim válasza:
Egy cikkben azt olvastam hogy nincs meghatározott megjelenés, de muszáj lennie hiszen úgy fejezték be a 2
5/10 anonim válasza:
Nem tudom, hogy lesz-e, de ajánlom figyelmedbe a Rick Riordantől a Percy Jackson könyveket (belőlük készültek a filmek). 5 részes sorozat, sokkal részletesebb, és (szerintem izgalmasabb) mint a film :)
6/10 anonim válasza:
A filmből a könyv 85%-át minimum kihagyták. Bár örülnék, ha folytatnák
7/10 anonim válasza:
Egyértelműen nem lesz...:( sajnos. Pedig imádom. A könyveket és a filmeket egyaránt.
9/10 Bianka05000 válasza:
Nem lesz, mert az első kettővel jól átrendezték az egész könyvsorozatot, és nem tudnak mit kitalálni...
10/10 anonim válasza:
De lesz, mert állítólag Logen 3 filmes szerződést írt alá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!