írnátok olyan animét ami romantikus és fantasy?
Figyelt kérdés
a romantikára vonatkozóan:) pl: a fiú legyen a rossz oldalon(gonosz) a lány pedig valahogy a képbe csöppen...
vagy fordítva:) létszi írjatok én nem tudok mit kezdeni maggammal és nagyon szeretem a animéket!!!!!!!!(láttam elég sok animét ugyhogy lehet írni fogtok olyat is amit már láttam de nem baj csak írjatok lészi!!!)
2014. dec. 24. 21:57
1/6 anonim válasza:
Sao, biztos hogy lattad, szal felesleges irni..
Esetleg Akame Ga Kill.. talan..
Hataraku Maou-sama
Zero no Tsukaima, eleg romantikus, bar itt egyik szereplo sem gonosz..
3/6 A kérdező kommentje:
csak a shakugan no shanat nem láttam még amit írtatok, többit már láttam:)
2014. dec. 25. 19:51
4/6 anonim válasza:
Talán a ichiban ushiro no daimaou de ez nem kifejezetten olyan amilyet irtál, tudnák még irni csak konkrétabban kéne leirni hogy milyet akarsz :D
5/6 A kérdező kommentje:
hát igazából ez a lényeg a többi mindeggy csak ne yaoi és ne testvér testvér szerelem legyen ezeket nem szeretem:)amiket írtatok mindet láttam amúgyXD de azért köszi és ha tudtok még írjatok létszi:) ja
2014. dec. 27. 11:58
6/6 anonim válasza:
ayashi no ceres
vision of escaflowne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!