Ajánlanátok vagy írnátok egy fantasy ANIMÉT ami romantikus?
Figyelt kérdés
Egy olyat keresek amibe a lány gyönörű és a srác pedig jóképű és a végén összejöjjenek:) de valamelyikőjük nagyon erős legyen. De Romantikus legyeen mindeggy hogy milyen a fantasy része és az se baj hogyha ecchi vagy ijesmi ...:) és ha vére az se baj , csak ne legyen yaoi és az se hogy testvér testvér szerelem . Létszi írjatok! :)2014. dec. 20. 12:58
2/11 A kérdező kommentje:
nekem valahogy nem jön be az Inuyasha
2014. dec. 20. 13:44
3/11 A kérdező kommentje:
de azért kösz jogy írtál
2014. dec. 20. 13:45
4/11 anonim válasza:
Sword art Online
Higschool DxD - talán :D
5/11 A kérdező kommentje:
köszi ezek mind jók csak már láttam végig...:))) és még sokat XD de valami Omamori himari;itsuka tenma no kuro usagi ;Maoyuu Maou Yuusha;date a live ˙(kb ezeket láttam de biztos van még amit láttamXD)ilyeneket keresek:)
2014. dec. 20. 17:10
6/11 anonim válasza:
Csillagpor, Ez nem anime de szerintem a világ legjobb romantikus fantasy filme :)
7/11 anonim válasza:
Akatsuk no Yona
Soredemo Sekai wa Utsukushii
Bounen no Xamdou
9/11 anonim válasza:
full metal panic
kamisama hajimemashita
sankarea
inuXboku secret service
angel beats
hotarufi no mori e (film)
fruits basket
akatsuki no yona
hiiro no kakera
mikakunin de shinkoukei
10/11 anonim válasza:
*hotarubi no mori e
bocsi most mézem hegy elirtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!