Fairy Tail fanok, akik most is követik az animét. Levy tényleg ezt mondta?
Figyelt kérdés
Szóval a második évadban,a 212.részben,ugye az elején a kvíz játékon amin rész vesz Levy,és akkor jön az utolsó kérdés,de csak az opening után mondja meg a választ,de csak tátog.Úgy mozgott a szája,mintha azt mondaná hogy "Gajeel" de nem tudom biztosra,ezért kérdezlek meg titeket.TASUKETEEEE!2014. dec. 23. 10:03
1/5 anonim válasza:
énis azt olvastam le a szájáról :D meg hát olyan ez mint Natsu és Lucy vagy Gray és Juvia szóval tuti Gajeel-t mondott :D
2/5 Enderp válasza:
Nem kell ahhoz szájról olvasni, hogy tudjuk gajeel-t mond. Az előző részekben kiderül a viselkedéséből, hogy szerelmes belé és fordítva is igaz. (szerintem)
3/5 Viper13 válasza:
Természetes hogy azt mondta.
Nem látatok az elsö êvadot?
4/5 anonim válasza:
első vagyok, én az összes részt láttam már 2szer legalább :D
5/5 gruvia válasza:
Természetesen Gajeelt mond. Sőt a mangában Gajeel szinte a szemébe mondja hogy szerelmes belé. Ki is mondja de csak burkoltan. De akkor is. GaLe fan vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!