Szerintetek Naruto mennyivel erősebb a többi szereplőnél? Illetve.
Igen, Narutonak senki sem segített ezügyben.
A Rasengant még a shipuudenben is klónok segítségével csinálta. Emlékezz vissza arra, amikor a rasen shurikent próbálták kifejleszteni, Naruto azt mondta, hogy ez lehetetlen, mert olyan, mintha egyszerre kéne jobbra és balra néznie. Erre Kakashi csinált egy klónt, az elnézett jobbra Kakashi meg balra és Naruto így jött rá, hogy a klón mellé amivel a chakra alakját manipulálja kell mégegy ami a chakra természetét manipulálja.
Naruto fejlődésébe én amúgy beleírtam volna kisebb jutsukat, főleg, hogy olyan nagy hangsúly volt a 2,5 éves edzésére helyezve. Ehhez képest csak nagyon alap dolgokat tanult, mint a taijutsu, a genjutsu megtörése. Ezeket már az akadémián is tanítják. Mondjuk Jiraiya próbálta összehangolni egy ronda békával, de abból ugye nem lett semmi.
TallandThin Boy
Láttam, hogy egy másik kérdésnél belinkelted az egyik OVA-részt. Ott például Konohamaru már a 10 évesen használja a tűzstílust.
Egyébként ezt mondjuk nem értem, miért nem lehetett volna leellenőrizni a 2 év alatt, ha már mindenki így kölyökkorában tudja, hogy melyik elemre fogékony (Kakashi, Itachi, Sasuke, Konohamaru). Nem lett volna nagy ördöngösség egy olyan levelet akasztani valahonnan.
Igazából ha innen nézzük elég kevés jutsut tanult Naruto a sorozat alatt. Volt ugye az árnyékklón, amire jó sokáig támaszkodott az első felvonásban aztán a rasengan, amit nem is volt képes elsajátítani teljesen. Volt még az óriás-rasengan meg stb, de azokat nem számolnám külön technikaként. Aztán a rasen-shuriken, amihez szintén kellettek a klónok és végül a bölcs-forma.
A shinobi idézést még idevehetjük, de arra azért minden komolyabb karakter képes volt.
Genjutsut tudott egyáltalán?
TallandThin Boy !
Tévedsz!
Naruto nem tudja használni a Hiraishin no jutsu-t! Ugyanis még ahhoz is túl béna. Amit a végén használt az shunshin no jutsu volt, amire kb. bárki képes.
Szóval jah, lehet, hogy Hokage lett, de Kyuubi nélkül még mindig egy senki.
#32 Teljesen egyetértek. Genjutsut nem tudott használni, eleinte azt sem tudta, hogy mi az.
#33 Valóban. De ettől még nem nulla. Azt pedig szerintem te sem tudod, hogy mire hokage lett milyen jutsukat sajátított el. Azt is el tudom képzelni, hogy a hiraishint is képes használni, mivel az apja is képes volt rá.
Huh, nagyon sok válasz érkezett! Köszönöm őket.
Nekem is az a véleményem hogy Naruto képességeit nem aknázták ki rendesen. Elméletileg 2,5 évet edzéssel töltött mégsem látszott utána igazán a hatása. Ami viszont engem nagyon zavart az az időugrás volt a végén. Minden bizonnyal csak úgy lehetett Narutoból Hokage hogy kellően megkomolyodott és szuperre fejlesztette a harci tudását. De sajnos mi ebből semmit sem láttunk, pedig én igazán kíváncsi lettem volna hogy miket tanult még meg. Kár hogy nem láthattuk ahogyan Naruto felkészül hogy Hokage lehessen. Simán lehetett volna egy hosszabb különkiadás az utolsó részből. Kifejezetten összecsapottnak gondolom a befejezést. Elég csalódott is voltam, amellett hogy örültem Naruto sikerének.
# 34
Elég vicces ilyen feltételezéseket tenni. Igen , nem tudjuk mennyi jutsut sajátított el, de ha azt nézzük, hogy 18 év alatt 1 jutsut , 2 technikát és 1 idézést tanult meg akkor ebben a +10 évben sem hiszem, hogy sokat tanult volna.
A kérdés úgy szólt mennyivel erősebb a többieknél. A válaszom ugyanaz, annyival amennyit a kyuubi rádob az erejére, egyébként Naruto egy kifejezetten gyenge karakter, az "erősebb, vagy tehetségesebb" karakterekhez képest pedig elég gyenge: gondolok itt (Sasuke, Obito, Madara, Jirayya, Orochimaru stb..) -ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!