Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek Naruto mennyivel...

Szerintetek Naruto mennyivel erősebb a többi szereplőnél? Illetve.

Figyelt kérdés
Miért van az hogy a sorozat a Naruto címet kapta amikor legtöbbször nem is Naruto van a középpontban?

2014. dec. 20. 20:26
1 2 3 4
 21/40 TallandThin Boy ***** válasza:
Sasuke pedig azért is volt még osztályelső, mert alapvetően jobb képességű volt a többi diáknál. Egyszerűen okosabb volt, mint a többiek, persze emellé valamennyi munka kellett. De ilyen a való életben is van, hogy például van akinek vért kell izzadni a matek 3-asért, más pedig sokkal kevesebb tanulással ír 4-est. Erről beszéltem, nem mondtam, hogy mindent a segge alá toltak.
2014. dec. 24. 16:34
 22/40 anonim ***** válasza:

TallandThin Boy

"A lényeg az, hogy Sasuke a tehetsége, Naruto pedig a kitartása és embersége miatt válhatott jó ninjává."

Ezt írtad, ez pedig úgy hangzik, mintha Sasuke nagyjából két csettintéssel vállt volna ninjává/neki sokkal kevesebb kitartása lenne. Sasuke nem pár nap alatt tanulta meg a raikirit, mert a vizsgáig ha jól emlékszem 1 hónap volt a selejtezés után, és azt Kakashival edzette végig. Naruto ugyanezt az időt Jiraiyaval töltötte.

Ráadásul a homokrejteki támadás után is próbált még többet edzeni a chidorival. De például amikor az apjával gyakorolta a folyópartnál a tűzgolyó-jutsut, akkor is kiedzette a lelkét.

Valamennyi tehetsége pedig nyilván Narutonak is volt, lehet ugyanannyi is, mint Sasukének, csak intelligenciában maradt alul. Anélkül pedig nehéz, ha csak nincsen átlag feletti fizikai erőd, mint Gainak.

Azt sosem mondtam, hogy a többi diáknál nem volt jobb képességű, pusztán az idézett szöveggel nem értettem egyet.

2014. dec. 24. 18:52
 23/40 TallandThin Boy ***** válasza:
Hát, akkor félreértetted, én nem úgy gondoltam. Sasukénak simán csak jobbak az adottságai. Erre is bizoníták, hogy már kölyökként is képes volt tűz elemet használni. Narutonak a szél elem elsajátítása 16 évesen jött össze. Addigra Sasuke már két elemet tudott használni.
2014. dec. 26. 20:15
 24/40 anonim ***** válasza:

TallandThin Boy

Megeshet, hogy félreértettem, de te is kissé félreérthetően írtad. Az elemek használatában valóban előbbre járt Sasuke, de nála korábban el is kezdték ezt gyakorolni. Narutónál 16 éves koráig azt sem tudták, melyikre van érzéke, még Sasuke már azelőtt a tűzgolyót gyakorolta hosszabb időn át az apjával, hogy csatlakozott volna az akadémiához.

Talán ha Narutónál is ugyanúgy kiderítik, hogy melyikhez ért és kezdenek el vele gyakorolni, ő is el tudja sajátítani.

2014. dec. 26. 21:10
 25/40 anonim ***** válasza:

Hát pl. ha megnézed előző generációt, Hashirama egyedül képes volt felfedezni a képességeit és az egyik legerősebbé válni, fa elem + regenerációs képességek. Hozzá képest a reinkarnációja egy nulla.

Miután Naruto elvesztette a karját még mindig Hashirama sejtjeivel tudták csak visszaadni azt, pedig anno Hashirama simán vissza tudta volna növeszteni...

Másik, hogy ami Narutonak 17 évbe telt (megszerezni a Kyuubi erejét), az faterjának 2 percvolt, Obitonak meg 5 perc :D

Szóval igen, Naruto egy elég gyenge, szerencsétlen karakter, nulla tehetséggel, főleg, ha azt nézzük, hogy reinkarnáció miatt alapból Hashiramával kellett volna, hogy egy szinten legyen.

2014. dec. 26. 23:04
 26/40 TallandThin Boy ***** válasza:

#24 Sasukénél nem kellett rájönni, mert az Uchihák alapeleme a tűz, és minden Uchiha erre az elemre a legfogékonyabb.

Azért Hashirama nem 17 évesen rendelkezett az általad leírt tudással. Naruto viszont 17 éves a sorozat végén, tehát nem lehet összehasonlítani a kettőt.

2014. dec. 28. 15:05
 27/40 TallandThin Boy ***** válasza:
#24 Abban igazad van, hogy Narutot nem is próbálta senki valamelyik elem használatára megtanítani. Mérges is voltam, mikor a Shipuuden elején letesztelték, hogy mennyivel lett erősebb a Jiraiyával eltöltött 2,5 éves edzés hatására aztán kiderült, hogy szinte semmivel. Még egy csöves kis jutsut sem tanított meg neki. Kiderült, hogy jobban használja a klónokat? Na, erre aztán tényleg kellett 2,5 év :D
2014. dec. 28. 15:15
 28/40 anonim ***** válasza:

# 26:

Naruto ebben a viszonyításban is elég gyengusz. Pl. akkor nézd meg Obitot 15 évesen: képes volt már használni a Mangekyou Sharinganját, fa elemet, tűz elemet + uchiha kinjutsukat használni, illetve irányítani a Kyuubit.

15 éves korára már harcolt 1 vs 1 a 4. hokagéval és nem sokkal később legyőzte és az irányítása a alá vonta a Mizugakét (aki a 3 farku junurikije volt).

Szóval összesített viszonyításban akárhogy is nézzük de Naruto elég gyenge.

2014. dec. 28. 16:51
 29/40 TallandThin Boy ***** válasza:
Igen, ez igaz. De most, hogy hokage lett már elég erős, már csak az alapján is amit a mangából tudunk róla. Például ott van a Hiraishin no jutsu, ami rasen shurikennel vagy sima rasengannal és bölcs formával kombinálva szinte minden ninját megfog. És, akkor még a kyuubi erejét nem is kellett használja.
2014. dec. 28. 17:08
 30/40 anonim ***** válasza:

TallandThin Boy

Én nem mondtam, hogy nála rá kellett jönnie, pusztán azt, hogy ő vele már 8 éves kora körül elkezdték edzetni a természet elemű jutsukat. Narutónal 16 éves koráig azt sem tudták, hogy mi az istennel képes elbírni. Ez nem tehetség vagy kitartás, hanem inkább tanár kérdése. Kakashi is nyilván tudta már 8-10 évesen, hogy mihez van érzéke, hiszen a chidorit akkor fejlesztette ki.

A Jiraiyás dolgon én is csodálkoztam, nagyjából a rasengannal szórakozhattak végig, mert azt ha jól emlékszem már klónok nélkül is képes volt megcsinálni. Bár lehet tévedek.

2014. dec. 28. 17:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!