Emiatt kezdjek el mangát olvasni? (lent)
Figyelt kérdés
Most fejeztem be a deadman wonderland c. animét és a kedvenceim közé sorolom. Viszont nem tudom, hogy lehetne ennél rosszabb befejezést csinálni neki, semmi sem derül ki és csak fokozzák az izgalmat, ezután pedig nem várható folytatás. Mintha direkt rá akarnának vezetni a manga olvasásra. Hallottam már néhány dolgot a mangákról, de igazából még egy lap mangát sem olvastam. Nos, megéri-e úgy elkezdeni a mangát (természetesen elölről kezdeném), hogy nekem az akció, dráma, látvány és a történet miatt tetszett az anime?
Vagy ez a kiváncsiság úgyis elmúlik magától, ha megnézek még háom hasonlót?
2014. dec. 7. 20:51
11/12 anonim válasza:
Animeaddicton aki most fordítja azt mondta, hogy nyáron tudja újra folytatni, mert jelenleg egyetem miatt túl elfoglalt.
12/12 anonim válasza:
Először én is az animét szerettem jobban, de akkor még nem olvastam mangát . Most inkább a manga felé hajlok ,mert nem gondoltam hogy így tudom élvezni a mangát pedig nincs hang stb.. Az animébe sok mindent megváltoznak szinte teljesen más lesz csak az alap történet ugyan az a szereplők személyisége is teljesen más (van kivétel) de eltérőek egymástól(a manga és az anime) A Deadma Wonderland az egyik kedvencem volt mangában ,mert kidolgozott,vannak jók és rossz mangák is az elöbb emlitett manga ebbbe tartozik,ám először a mangát kell elolvasni ,hogy értsd hogy pontosan mi miért történik. Mert az anime ezt nem mutatja be . A Deadman Wonderland pont ilyen. Megéri belekezdeni a manga olvasássba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!