Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Uncsihugomnak anime-t mondanát...

Uncsihugomnak anime-t mondanátok? Fontos neki!

Figyelt kérdés

16 éves,és nem tud mit nézni.

Hataraku Mao-sama!-ezt megnézte,de angolul a light novel nem érdekelte igazán

Ro-Kyu-Bu!-Ezt tavaly nézte, az SS-t is,nem nagyon szerette,de végig nézte.

Spiral Suiri no Kizuna-Csak a képregényét (vagy a mangáját) olvasta el,utána az animét is megnézte,ez a kedvence.

2014. nov. 27. 19:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Golden Time-t nézze meg.

Blood lad

és végül

MAyo Chiki

2014. nov. 27. 21:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezek mind nagyon jó animék:

Akame ga Kill (sok szereplő meghal benne,szóval próbálja meg nem megszeretni őket xd viszont nagyon jó harcok vannak benne...és a vért is ábrázolják,ha ez nem zavarja)

Psycho-Pass (kicsit borús hangulatú,de én nem bírtam vele leállni...van benne egy kis vér is)

Ao no Exorcist (nagyon helyes benne a főszereplő*-* mellesleg a történetét is szépen kidolgozták^^)

Noragami (nem korszakalkotó,de jó anime)

Kuroko no Basuke (nagyon vicces,izgalmas,teljesen hétköznapi történet...kell egy-két rész hogy beinduljon,de szerintem nem bánná meg)

Kill la Kill (erre az animére nem tudok mit mondani...egyszerűen csak nézze meg xD)

K project

Accel World

Barakamon (szerintem nagyon jó történet!!vicces,szerethető karakterek vannak benne...egyáltalán semmi fantasy nincs benne,de esetleg az első részt megnézhetné,hátha jó)

romantikusabb hangulatúak:

Sukitte ii na yo(Say I love you...ez ízig-vérig romantikus anime!)

Lovely Complex

Tonari no Kibatsu-kun

Kaichou wa Maid-sama (nagyon vicces,és ro*adt jól néz ki a főszereplő fiú*q*)

Amagi Brilliant Park (most fut)

2014. nov. 27. 21:07
 3/4 TomLion ***** válasza:

One Piece

Lehet hogy fiúk voltak a célközönség, de sok lányismerősöm nézi és nem igazán láttak ennél viccesebb és szívszorítóbb animét ennél! :)

2014. nov. 27. 21:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Angel Beats!

Anohana

zsepit készítsen bőven :D

2014. nov. 27. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!