Uncsihugomnak anime-t mondanátok? Fontos neki!
16 éves,és nem tud mit nézni.
Hataraku Mao-sama!-ezt megnézte,de angolul a light novel nem érdekelte igazán
Ro-Kyu-Bu!-Ezt tavaly nézte, az SS-t is,nem nagyon szerette,de végig nézte.
Spiral Suiri no Kizuna-Csak a képregényét (vagy a mangáját) olvasta el,utána az animét is megnézte,ez a kedvence.

Golden Time-t nézze meg.
Blood lad
és végül
MAyo Chiki

Ezek mind nagyon jó animék:
Akame ga Kill (sok szereplő meghal benne,szóval próbálja meg nem megszeretni őket xd viszont nagyon jó harcok vannak benne...és a vért is ábrázolják,ha ez nem zavarja)
Psycho-Pass (kicsit borús hangulatú,de én nem bírtam vele leállni...van benne egy kis vér is)
Ao no Exorcist (nagyon helyes benne a főszereplő*-* mellesleg a történetét is szépen kidolgozták^^)
Noragami (nem korszakalkotó,de jó anime)
Kuroko no Basuke (nagyon vicces,izgalmas,teljesen hétköznapi történet...kell egy-két rész hogy beinduljon,de szerintem nem bánná meg)
Kill la Kill (erre az animére nem tudok mit mondani...egyszerűen csak nézze meg xD)
K project
Accel World
Barakamon (szerintem nagyon jó történet!!vicces,szerethető karakterek vannak benne...egyáltalán semmi fantasy nincs benne,de esetleg az első részt megnézhetné,hátha jó)
romantikusabb hangulatúak:
Sukitte ii na yo(Say I love you...ez ízig-vérig romantikus anime!)
Lovely Complex
Tonari no Kibatsu-kun
Kaichou wa Maid-sama (nagyon vicces,és ro*adt jól néz ki a főszereplő fiú*q*)
Amagi Brilliant Park (most fut)

One Piece
Lehet hogy fiúk voltak a célközönség, de sok lányismerősöm nézi és nem igazán láttak ennél viccesebb és szívszorítóbb animét ennél! :)

Angel Beats!
Anohana
zsepit készítsen bőven :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!