Hány részes a death note c. anime? Érdemes elkezdeni nézni?
Figyelt kérdés
Mert, ha olyan hosszú, mint a Naruto, akkor inkább bele se kezdek.2014. nov. 26. 19:32
1/3 anonim válasza:
37 részes és nincsen benne filler, csak egy összegző rész a 30. rész felé, tehát messze nem "Naruto".
Egyébként szerintem az egyik legjobb anime. Két kiváló elme fantasztikus és csavarokkal teli párharca egy nagyon kreatív történettel. Csak ajánlani tudom.
2/3 anonim válasza:
Igen érdemes, elég alapmű, aki néz animét az előbb-utóbb (de inkább előbb) megnézi mindenképpen. Ahogy #1 megírta, 37 részes, ennyi még csak bevállalható.
3/3 anonim válasza:
Így van, lassan kötelező darab :D.
Én is csak ajánlani tudom.
Nem unalmas egy rész sem és nem olyan sok az a 37 rész. Én pár nap alatt ledaráltam, nem tudtam leállni vele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!