Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Fairy Tail fanok segítenének?

KimiKomi kérdése:

Fairy Tail fanok segítenének?

Figyelt kérdés
Állítólag most már biztos hogy valaki a Fairy Tail-ből E.N.D. lesz csak azt nem tudom ki.Mindenki azt mondja hogy biztos hogy Natsu de én elkezdtem kíváncsi lenni ezért kutatgattam egy icipicit.Megakadt a szemem valamin,Hiro Mashima eldöntötte (pici esély van rá hogy igaz de nem tudom mit higgyek) hogy nem Natsu hanem Lucy lesz E.N.D..És valahogy ennek környékén akarja befejezni a mangát.Lehet hogy egy nagy sületlenség de engem érdekelne hogy ti mit gondoltok róla.Mi a véleményetek?

2014. nov. 26. 18:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Lucy-t nem tartom valószínűnek.

Az okai:

Imserjük a családját, END ugye 400 éves kb, mint zeref, de viszont Lucy-nak biztos betekintést kaptunk a múltjába.

Mikor zeref találkozott natsuval érdekes dolgok történtek, ugye a tenrou szigeten mintha ismerte volna, mikor még nem is emlékezett a dolgokra. Utána szóba került mikor lisanna-val kiszabadultak.

NAtsunak se a szüleit nem ismerjük, se a múltját igneel előttről.

E.N.D -nek tűzágiája van vagy átka, valahogy így volt.

Szóval ja, NATSU lesz END.

2014. nov. 27. 21:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Ja igen a másik.

Igneel nem volt képes legyőzni, gondolom azért mert Natsu volt. Szerintem azért mert gyerek nem akarta megölni, vagy elzárta az erejét és felnevelte, hogy ha felnő legyőzi zerefet és acnologiát.

Ez az én elméletem

2014. nov. 27. 21:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszotokat.Várok még.
2014. nov. 28. 16:48
 4/4 anonim ***** válasza:

ÉS igazam volt :)

[link]

2015. jan. 21. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!