Segítenének a Naruto fanok?
A Naruto Shippuuden manga utolsó azaz 700.fejezetében mindenkinek megmutatják a jövőjét hogy mennyi gyerekük lett.Na szóval szerintetek az anime végén kifog derülni az hogy hogyan jöttek össze?Pl.:Naruto-Hinata,Lee-Tenten,Sasuke-Sakura,Shikamaru-Temari stb...
Mert ugye az animében jobban belemerülnek az apró kis részletekbe (legalábbis szerintem)és kíváncsi lennék hogy hogyan jöttek össze.:)
Akinek van ötlete segítsen:D
Lee-Tenten egyátlalán nem biztos,hogy összejöttek, mivel csak annyit mutattak,h Tenten nyitott egy fegyverboltot, Lee pedig egy ugyanolyan kinézetű gyereket edz, mint ő maga, de ugyanez volt a helyzet mikor Gai edzette Leet.
Mivel az animében szeretnek filler epizódokkal időt húzni, így elképzelhető,h benne lesz, de am lesz tavasszal egy új manga a gyerekekről.
Jujjj köszi a válaszodat:)
Amúgy elég nagy az esély rá hogy Lee Tenten-nel jött össze,na mind1.Ammm nem tudtam hogy tavasszal lesz egy új fejezet a gyerekekről remélem hogy igaz:D
További válaszokat várok:):D
Tavasszal jön a Naruto mozifilm, elvielg abban jön majd össze Naruto Hinatával.
Éppen ezért nem hiszem, hogy a sima Shipuudenben lenne ilyen filler a végén.
Oki:)
Már alig várom a tavaszi részt:D:)
Ha jól tudom, akkor ez "mozi" film lesz, szóval nem tavasszal fogod tudni megnézni, csak jóval később kerül fel majd a netre. Mozi film nem egyenlő a Movie-val.
Pl. AnoHana mozi film is csak hónapokkal később jött ki, került ki a netre, mint ahogy a mozikban levetítették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!