Én inkább izgalmasnak mondanám és igen elgondolkoztató is, lehet rajta agyalni.
Nagy akciób**i vagyok bocs a kifejezésért :D, de nem hittem, hogy ennyire izgalmas lehet egy sorazat, anime, vagy akár egy film is. (pedig össz-visz pár lövés dördül el és a csontokat sem törik úgy mint a ropit XD :D)
Én nagyon ajánlom!

Itt az a kerdes, hogy ki nezi.
Meg lehet nezni egy Guilty Crown csak arra figyelve, hogy a vege milyen furcsa lett. De lehet ugy is, hogy igen, ez zsenialis! Ennyi tanulsagot sehol nem lattam!
Lehet ugy Elfen Liedet nezni, hogy fuj mennyi ver! Meg ugy is, hogy szegeny gyerek mennyire kedves masokkal, az egesz vilagnak tanulnia kellene belole.
A Death Note ugyan ilyen, lehet valaki full anime ellenes es kinjaban nezi, vagy nem tudom hogyan. Az le fogja szolni, es nem is erdekli a tanulsag. Vagy aki csak szorakozas miatt nezi es szereti is az animeket, de lesz.rja a tanulsagot az szinten nem foglalkozik vele.
De aki leszuri, es direkt keresi is az a szemely az animek kimondott es kimondatlan tanulsagat lehet, hogy nem fogalmazza meg, de akarva-akaratlanul bele epiti az eletebe. Az ember mindenkeppen epul tole, ha hajlando befogadni es nem veti meg minden ok nelkul az animeket csak azert mert azt hallotta, hogy rosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!