Ilyen anime létezik? Szerintem mindet láttam már.
Szerelmes, romantikus anime, amiben van csók esetleg kicsit több.
Nem arról szól hogy van egy csávó egyre több lány szeret bele aztán a végén nem lesz semmi.
Amilyen nem érdekel:
Ezek romantikus animék, de mondjuk ki sz@rok...
Nisekoi
Nyan koi
Kaze no stigma
boku wa tomdachi ga sukunai
Princess Lover
Ami NAGYON TETSZETT:
GOLDEN TIME(ABSZOLÚT KEDVENC!!)
Clannad
Tokyo Ravens
Zero no Tsukaima(itt igaz h körülvette csomó lány, de a végére választott és feleségül vette)
Aquarion Evol
Itazura na Kiss
Chobits
Toradora
És tudnátok még egy nagyon komoly animét?
Ami háborúról, harcokról ilyesmiről szól?
Chuunibyou demo Koi ga Shitai - egy csapat középiskolás, akik a gyerekkorukban ragadtak, és imádják a szerepjátékot. Hősöknek képzelik magukat, és eszerint viselkednek. Van egy srác, aki viszont már próbálna ebből kinőni, és nem akar "hülyén" viselkedni, és ilyesmit játszani. És van egy lány, aki imádja ezt az egész szerepjátékot, és a srácot is mindig belerángatja ebbe. Aztán apránként kiderül, hogy ez az egész szerepjátszósdi igazából nem is csak egy játék, ugyanis a lánynak komolyabb lelki problémái is vannak, amit ebbe a játékba próbál eltemetni.
Dusk Maiden - Elég átlagos sztori. Van egy középiskola, amit megszállt egy szellemlány. Egy srác, és egy másik csajszi pedig megalapítja a "Paranormális klubot", és elkezdenek foglalkozni a szellem-sztorival. Elég hamar eljutnak odáig, hogy megjelenik előttük a szellemlány, magyarán képesek beszélgetni egymással, meg egymáshoz érni, meg stb. Aztán a többi rész arról szól, hogy próbálják kideríteni, hogy halt meg a lány, és miért maradt ott, ugyanis amnéziája van. Innen jött az anime címe is amúgy, mert a teljes cím Dusk Maiden of Amnesia.
NIsekoi-t 16. részig néztem vagy 15 amég a 3. lány meg nem jelent.
Utána hanyagoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!