Miért nőtt meg mostanában annyira az animék népszerűsége?
Szerintem mostansag egyre tobb animet csinalnak japanban..[bar, nem mintha eddig nem csinaltak volna sokat](persze a japanoknak konnyu, mert benyomjak a tv-t es ott megy egy csatornan az eppen aktualis anime, a mazlistak>< na mindegy..)
Szoval, bocsanat, hogy igy elkalandoztam, de szerintem europaban, meg barhol mashol is nagyon-nagyon sok anime-rajongok, otakuk, fan oldalak is vannak.
És, hat a mai modern vilagban elegge felkapott lett ez a tema, mar felnott emberek is neznek ilyeneket(tapasztalatbol irom) egeszen a kiskoruakig(kb 8-9 evesek)meg, hat a hobbinelkuli emberek, vagy akik nem nagyon tudnak mit kezdeni az eletukkel, vagy nagyon lustak, vagy nem tudom..(tisztelet a kivetelnek) tuti, hogy megtalaljak vagy az animeket, mangakat..vagy hasonlo elfoglaltsagokat ((tenyleg bocsi, hogyha nem azt irtam le, ami teged erdekel!:/))
Amugy, ha mar ennyire eltertem a kerdesedtol..nezel animeket? vagy csak kívancsi voltal?^^
Animék nagyon szórakoztóak viccesek némelyik izgalmas epikus. Jobban visszaadják az érzéseket mint egy-egy filmben sorozatban. Igen elég népszerűek magyarország még nem látja ezt be...
Nem tudom Miért akadsz ki tőlük?
Láttál végig egy Death Note?, Akame ga Kill!? Kiseijuu: Sei no Kakuritsu? (Parasyte - the maxim), Log Horizon 1 2(mmorpg), High school dxd? utóbbit csak akkor, ha szereted a női meztelenséget.) Yu Yu Hakuso (szinkronnal is van) Chrono Crusade ez is van szinkronnal. Jó harcos még Magi: The Labyrinth of Magic
Ezek jók népszerűek mostanság nézz végig egy kettőt biztos van, amelyik bejönne ezek jó társalgási témák + Naruto, bleach, Dragon Ball Z, Inuyasha, Attack on Titan remélem tetszik valamelyik majd... Eleinte én is utáltam még régen....
Szerintem az Internet terjedése lehet a kulcs.
Sokkal több anime, manga jut el a nagyközönséghez, és így a terjedés is sokkal gyorsabb.
(Meg persze a kalózkodás is elfogadott dolog lett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!