Ishida Uryu :D mivel most az az egyik újítás a Bleachben,h a Narutóból veszi elő a "Naruto mindenáron visszaviszi Sasukét Konohát" dolgot, ugyanez van, csak Ichigóval és Uryuval...
2014. okt. 24. 11:04
2/15 anonim válasza:
*mármint a mangában
2014. okt. 24. 11:04
3/15 anonim válasza:
Szerintem Rukia kéne neki. Orihime tök más világ, nem látom őket igazán harmonikus párnak, meg nincs is túl sok közös pont.
2014. okt. 24. 11:40
4/15 anonim válasza:
Én nem hiányolom a szerelmi szálat, de Ichigot Rukiával hoznám össze, Orihimét meg Ulquiorrával :3 Meg arra lennék kíváncsi, hogy Kenpachi milyen érzékeny tud lenni :D
2014. okt. 25. 11:44
5/15 A kérdező kommentje:
első inkább nem mondok semmi... :DD
utolsó hát szerintem Kenpachiban több érzelem van mint pl. Hitsugayaban :DDD
2014. okt. 25. 13:49
6/15 anonim válasza:
Én Orihimét szeretném egyszer Ichigo mellett látni.
Az Ishidát meg Nemut én is szeretném egyszer látni de Nemuban is annyi érzelem van mint Kenpachiban.
2014. okt. 29. 22:17
7/15 aex válasza:
Urukia ilik hozá a legjobban :Dnem régnézem mert még csak a 86.résznéltartok de ez egyértelmü mert mind2 halál istenek :) meg mindig veszekednek :) de orihime szerelmes ichigo de de viszon rukai-is de ichigo rukiát szeretei jobban ugy is együtlesznek :)))))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!