Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Death Note - anime, vagy film?

Death Note - anime, vagy film?

Figyelt kérdés
Nektek melyik tetszik jobban?

2014. okt. 17. 17:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Azért azt tegyük hozzá, hogy Kirát csak L miatt tudták elkapni. Ha valaki obijektíven vizsgálta volna meg újra az ügyet, mint ahogy N tette, akkor hamar rájött volna, hogy Light Kira.

Kira elbízta magát azt hitte mindennel leszámolt és ez okozta a vesztét. N nem tudta volna elkapni L munkája nélkül.

2014. okt. 26. 20:05
 12/18 anonim ***** válasza:
Az meg egy másik kérdés, hogy N is rácseszett, mert Light nem "halt meg" , hanem Shinigami lett belőle - anno ha akarja visszamehet még bosszút állni, vagy létrehozhat egy másik Kirát a halállistájával.
2014. okt. 26. 20:06
 13/18 anonim válasza:
Őszintén ki nem állhatom a filmet,az animét 4-szer láttam az a legjobb,a mangát épp most olvasom és az is szuper :)A filmet azért nem szeretem mert egyáltalán nem olyan minta az anime nagyon sok kihagyott dolog és ilyesmi hibák vannak benne.
2014. nov. 4. 17:44
 14/18 A kérdező kommentje:
Igen, igaz a film nem lett olyan kidolgozott, de másfelől viszont próbálj meg két filmbe beletömöríteni egy több száz epizódos történetet. :)) Azért nem egyszerű.
2014. nov. 4. 18:07
 15/18 anonim válasza:
Több száz rész :"D 37 része van
2014. nov. 9. 10:56
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem is a film tetszett jobban, leginkább a befejezés miatt szintén. Az anime is nagyon jó (az egyik kedvencem) L haláláig, de onnan valami ijesztő lejtmenetbe kezd, amit még a finálé sem nagyon tudott visszahozni. Szerintem a film nemesen vet véget L és Light hosszú párharcának, még az anime nem ezt teszi, és szerintem hiba volt belerakni Neart és Mellot.
2014. nov. 9. 16:27
 17/18 Spilerke ***** válasza:
Szerintem az anime befejezésnek több értelme volt és sokkal jobb volt, mint a film, a film csak egy Death Note utánzat, ami hasonlít az igazira, de meg sem közelíti az igazit. L tudta, hogy meg fog halni, tehát számított a saját halálára úgyis lehet mondani, hogy számított Nearrel és Melloval, úgyhogy nekik márcsak a kirakós darabkáit kellett összerakni, így L-ék győztek a végén.
2014. nov. 13. 23:43
 18/18 anonim ***** válasza:

Spilerke

A sorozat utolsó részei (konkrétan L halálától az utolsó előtti részig) nagy össze lettek csapva szerintem.

Mármint a "több értelem" az miben valósul meg? Megölték L-t, hogy a helyére hozzák Neart, aki kvázi totálisan L, csak a rengeteg cukor hiányzik mellőle. Mellonak legalább volt önálló karaktere, de N csak araszokkal tér el L-től, cserébe fele annyira izgalmas.

Amilyen párharcok folytak L és Kira között, a legjobb befejezés egyértelműen az lett volna, amit a film mutat be.

2014. nov. 14. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!