Megható, szomorú animék?
Figyelt kérdés
Amin meg lehet könnyezni, mint pl. Anohana, Clannad, Little busters, Kanon, Air, Toradora, Ef: A Tale of Memories
(elég sokat láttam, nem akarom sorolni)
2014. okt. 16. 17:44
11/13 bence12344 válasza:
Clannad after story egyik kedvencem.
13/13 anonim válasza:
Hát...
Talán az Another, vannak benne szomorú jelenetek, de főként csak vér.
Az Angel Beats!-et megtudom erősíteni. Ez is, és az Another is rövid anime. Én elég rosszul jártam vele.. elkezdtem nézni,és hirtelen azon kaptam magam, hogy már vége is van.
Van még a Higurashi no naku koro ni. Nem tudom, jól írtam-e.😅 Ez is inkább véres, de azért megvan benne a dráma is.
Mi van még... Talán... Talán... Mahou Shoujo Site. Az eleje elég szomorkás. De a vége felé is...
Egyelőre ennyi jutott eszembe.
De ha esetleg van tiktokod, akkor írd be, hogy sad anime scenes, vagy cry anime scenes.
Google-ba szintén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!