Megható, szomorú animék?
Figyelt kérdés
Amin meg lehet könnyezni, mint pl. Anohana, Clannad, Little busters, Kanon, Air, Toradora, Ef: A Tale of Memories
(elég sokat láttam, nem akarom sorolni)
2014. okt. 16. 17:44
1/13 anonim válasza:
Guilty Crown nagyon szomorú és ledöbbentően keserves története van ,de pont ettől olyan nagyszerű
3/13 anonim válasza:
A címében is benne van, hogy könnyek
4/13 anonim válasza:
Rainbow: Nisha Rokubou no
Shichinin
Szentjános bogarak sírja
Mirai Nikki
Black Bullet
5/13 anonim válasza:
ebben a Szentjánosbogarak sírja tényleg etalon. nem avygok egy überszenzitív típus, de ezt konkrétan csak három nekifutásra sikerült megnézni.
6/13 anonim válasza:
Code Geass (bár nem biztos, hogy szomorú a vége)
Shiki
Blood+
Higurashi no Naku Koro ni (bár vége az happy end)
Mirai Nikki (bár a vége az happy end)
8/13 anonim válasza:
Ghost Stories vége + van egy pár megható rész.
Chrono Crusade vége szomorkás olvastam egyik helyen, bár sírni nem tudom lehet-e. Még nem láttam végig.
9/13 anonim válasza:
Angel Beats!
lehet láttad már, fiú léttemre megkönnyeztem :D nem is a végét hanem amikor Yui békére lelt :)
#4 voltam
10/13 LOL@123 válasza:
Ga Rei Zero! Ha még nm láttad erősen ajánlom, még van benne akció, horror, szellemek, stb. Érzelmileg rám nagyon hatott, a top listát vezeti az akció/dráma animékből nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!