Naruto, Bleach, Fairy Tail vagy One Piece?
Fairy Tail-t nem ismerem.
A többi szerintem:
Naruto az elején nagyon jó, aztán egyre szarabb, főleg a Jiraiya és Itachi halála után, majd a háború végképp elcseszte. De szerencsére nemsoká vége.
Bleach egy kalap szar. Van egy sablon és mindig az ismétlődik, mindig pontosan ugyanaz történik, nagyon kiszámítható, a mostani utolsó arc pedig szánalmas.
A One Piece számomra a TOP3 shounenben van, nem hiába előzte meg a Dragon Ballt sem eladások terén. Mindig tud újat mutatni, kb. a leggyengébb arcja is jobb, mint a teljes Bleach sztori.
Én régen nagyon nagy Narutó fan voltam..de csak az első évadot láttam.
Nekem tetszik a bleach, de nem minden resze.. Neha túl komplikált.
Naruto: Az eleje nem rossz és voltak benne jó dolgok, de most már valami borzalom.
Bleach: Unalmas, ugyanazt ismételgeti mindig, ami elsőre nem is volt olyan rossz, de utána már semmi értelme nem volt.
Fairy Tail: Gyenge sztorik, gyenge karakterekkel. Elhiszem hogy valaki szereti, de biztos nem az előbb említett 2 ok miatt, kb minden sztori ugyanaz és a harcok eléggé kiszámíthatóak.
One Piece: Az eleje jó volt, 200-300 körül élte nálam a fénykorát, bár az elején is voltak gyengébb sztorik, mint Skypiea és a Foxys, később sem volt rossz, de a halemberes sztori óta valami borzalmas lett ez is.
Bleach nagy kevenc, egyszerűen imádom!
Naruto hááát nem igazán fogott meg (pár részt néztem csak) a főszereplő külseje szúrja a szemem :D (mondjuk a bleach-ben is sárga a haja Ichigonak, de a shinigami cucc nagyon komoly szm :D, am is nagy szamuráj fan vagyok :D), ennek ellenére lehet hogy jó anime...
Fairy Tail (nem láttam de, nem is akarom... kicsit buza a rózsaszín haj :D, ecchi miatt szemezgettem vele :D)
One Piece (háááát, ez a kalózos történet nem jön át..., gondolkoztam rajta lehet belekezdek egyszer)
Egyértelműen One Piece. Ez az egyetlen shounen fight, aminek nem ártott meg, hogy több száz része van. Mindig tud újat mutatni, és a története is sokkal összetettebb, mint a másik háromé. Karakterek sem sablonosak, nagyon jó minden.
Naruto: Én úgy a Pain-es csatáig szerettem. A csata számomra csalódás volt..Ahhoz képest, hogy mekkora horderejű dologként akarták előadni, maga a harc gyenge volt, szerintem. De a part 1 az egyik legkedvesebb animém.
Bleach: Nem láttam
Fairy Tail: Jó, jó, szerethetőek a karakterek, csak egy baj van vele: sablonos. Az összes arc vagy sablonra épül, vagy más animéből lopták, a karaktereket úgyszintén. Ilyen pl: Gildarts, aki egyértelműen Shanks copy.
Igazából jó kis anime szerintem, élvezhető, csak túlságosan elment ebbe a "barátság erejével legyőzök akárkit" fajta rózsaszín ködbe..
Naruto: én őszintén szeretem a Narutot, viszont a háborúhoz érve tényleg unalmasabb lett. De ettől függetlenül még kíváncsi vagyok a végére
Bleach: nagy kedvencem, és imádom habár tele van fillerekkel.
Fairy tali: ezt nem rég kezdtem el, most tartok kb. a századik résznél. Eddig tetszik. Szerintem jó anime
One piecet még nem láttam, nekem a képek alapján nem nagyon tetszik, de a távoli jövőben talán az is sorra kerül.
Narutot én imádom a kedvencem.
Fairy tail is egy nagyon jó anime.
A Bleach az is jó de nem a legjobb túl sok benne a szenvedés nem tom amiután nem volt szinkronnal onnantól nem néztem.
A one piecet nem láttam de szeretném megnézni sokan dicsérik és szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!