Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Neji tényleg meghal a 4. nagy...

Neji tényleg meghal a 4. nagy Shinobi háborúban?

Figyelt kérdés

2014. szept. 28. 10:20
1 2
 11/15 TallandThin Boy ***** válasza:
Valóban nem olvasom a mangát, de már most is vannak apróbb dolgok amik nem tetszenek annyira a történetben. Azért remélem, hogy nem rontják el nagyon a sztorit, de ha mégis én akkor is szeretni fogom a sorozatot.
2014. szept. 30. 18:43
 12/15 anonim válasza:
Ja, de én igazából örültem neki hogy végre egyáltalán egy fontosabb szereplő meghal de nyugi mert az lesz a végre akármi történik majd hogy Naruto hokage lesz meg Sasuket is legyőzi és mindenki feltámad és az összes gonosz átáll a jó oldalra. Pont ezért olyan gagyi a Naruto. Akkora hülyeség az egész mwrt majd a jók győznek mindig. Mindig
2014. szept. 30. 19:40
 13/15 TallandThin Boy ***** válasza:
Na és abban mi lenne a jó, ha nem a jók győznének, hanem beteljesülne Obitoék terve?
2014. szept. 30. 21:24
 14/15 anonim ***** válasza:

Obitoék terve teljesen jó volt...

ezt Kishi is tudta, és mivel nem tudta megmagyarázni, hogy miért is rossz, pontosan ezért kellett betennie a végre egy teljesen clisés és hülye főellenfelet...

... hogy "na ez volt a baj Madara tervének" - aki olvassa a mangát az érti. Egyébként ha Kaguya nem jelenik meg akkor mi baj lett volna azzal, ha mindeni boldogan él az álomvilágban? Mivel ezt nem tudta megmagyarázni ezért folyamodott ilyen hülye eszközökhöz.

2014. szept. 30. 22:03
 15/15 anonim ***** válasza:

"/Csinálhatnának valami hókusz -pókuszt és vissza hozhatnák. Olyan jó lett volna ha senki nem hal meg végre hanem mindenki túléli. IGAZSÁGTALANSÁG!!!!!!"

EGy háborúban, komolyan?? Így is alig hal meg valaki egy ilyen "veszélyes" világban, ha még a kevés halottat is visszahoznák, akkor még nagyobb baromság lenne. Tudom, hogy a Naruto a fiatalabbaknak van, de nem a 6 éves korosztálynak, ahol mindenki vidám és gondtalan állandóan.

2014. okt. 1. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!