Tudtok mondani olyan animéket amik nagy hatással voltak rátok?
Angel Beats!
-Adott egy
férfiú, aki felébredése után egy
csatatéren találja magát. Egy fura
lány, Yuri elmondja főhősünknek,
hogy épp a túlvilágon vélt
felkelni, és meghívja
frontvonalukba, amivel csupán
Isten és az angyal ellen harcolnak. forrás AA (megnézése után 2 napig depressziós voltam, ja fiú léttemre a végét megkönnyeztem :D)
Elfen Lied
(kirekesztetség, pedofilitás, üldözöttség, rasszizmus témáka feszegeti) bocsi lusta vagyok leírást írni :D
nagyon ajánlom eme remekeket!
Rainbow
itt fent is van
most kezdtem el még csak a 2. résznél járok... nem jutok szavakhoz egyszerűen fenomenális! Van egy durva feelingje.
ajánlom!
első voltam písz :)
- Clannad/ Clannad After Story
[link] - 4. helyen van
de érdemes elötte megnézni a sima Clannad-ot, mert ez annak a fordítása.
- AnoHana
(animeaddicton fent van, ott meg tudod nézni v letölteni).
- Code Geass
- Deadman Wonderland (manga)
Látom tartalmat is kérték sorry :D
Amugy animeaddicten értékeléseket elnézve meg pontozást te is meg tudod ítélni mi az ami tényleg megéri megnézni.
Csak Deadman Wonderlandhoz lenne annyi hozzáfűzni valóm, hogy van belőle egy 12 részes anime, de kihagytak 1-2 fontosabb karaktert és még - lehet soha nem is lesz - nincs 2. évada ezért ajánlott a mangát elolvasni az elejétől.
Shinsekai Yori
Egy alternatív jövőben járunk, ahol minden jó, és boldogság, és béke.
Aztán pár gyerek megtudja, hogy mi történt a múltban a világukkal, és szép lassan rájövünk, hogy a béke és boldogság csak a felszín, a valóság viszont sokkal sötétebb.
Nekem azért tetszett, mert rámutat egy csomó dologra, amibe bele se gondolunk. Mint a kirekesztő magatartás, vagy hogy szabad-e beleszólnunk a társadalaom fejlődsébe?
Érdemes végig nézni, főleg mert az elején feltett kérdésekre a végén kap csak az ember választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!