Tokyo Ghoul mangának tényleg vége a következő fejezettel?
Nem értek olyan jól angolul, de ezt nem igazán tudom megérteni. A történetben még semmi sincs lezárva, mondhatni a közepén tartanak még mindennek.
Tényleg? Ez érdekes.
Akkor azért lehet, hogy tumblr láttam egy olyan szösszenetet, hogy
"Tokyo ghoul manga 143 fejezet elôtt: olvasd el, ezerszer jobb mint az anime, ajánlom mindenkinek
Tokyo ghoul manga 143 fejezet után: ne olvasd el, nem ajánlom senkinek."
(ez persze angolul volt, csak leírtam nagyjából magyarul)
Ez nem túl bíztató.
Te elolvastad már?
Én már egy jó ideje olvasom a mangát, nem most kezdtem.
Én nem hiszem, hogy ez a vége... ha viszont tényleg ez akkor nem ajánlom.
Amúgy úgy voltam vele, hogy 142. fejezet után (az egyik legnagyobb wtf moment volt nálam mangánál - jó értelemben) azt mondtam rá, hogy nagyon jó 10/10...
2 nappal utána bejelentették, hogy vége a következő fejezettel...
AZtán most kijött a 143. is (nem értem miért 5 nappal hamarabb, mint szokott) éés a történetben semmit nem sikerült lezárni, sőt a 142. és 143. fejezet után több a nyitott kérdés a történetben, mint eddig valaha.
Én gyanítom, hogy csak szünetet akar az író, vagy szenzáció hajhászás miatt nyilatkozott így (az is gyanús, hogy 142. fejezet után 2 nappal jött az üzenet, hogy vége , 1 nappal később, meg megjelenik az utolsó manga, úgy hogy előtte lévő nap nyilatkozott, hogy szep. 18-án jön az utolsó ?! - elég fura lenne)
Igen, ez tényleg fura. Bár én még csak most kezdtem el a mangát, így nem tudok nagyon véleményt alkotni.
Azon is gondolkoztam, hogy csak kacsa, de a legtöbb olyan helyen is fent van ez a hír, ahonnan tudom, hogy biztos forrásaik vannak. De én mégis ezt tartom a legvalószínûbb esetnek, ha egyszer nincs lezárva a sztori.
Mindenesetre remélem hamarosan kiderül, hogy mi van a dolog mögött. : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!