Lesz folytatása (10. része) a Naruto - West Konoha High School sorozatnak?
Ha nem megmondanád miért és ha igen, akkor azt, hogy mikorra várható?
Ha véletlenül maga a készítő vagy egy közeli ismerőse válaszólna az jó lenne, persze bárki válaszát szívesen fogadom.
Bocs, ha bunkó leszek, de nem értem miért jó az, hogy egy fantasy shounenből romantikus slice of life-ot csinálnak. Szerintem nem kellene ilyen gagyi dolgokat nézned. Ha Naruto fan vagy, akkor inkább kezd el újra nézni a sorozatot az elejétől, nézd végig a filmeket vagy csak egyszerűen játsz az UNS 3 Full Burst-tal. Szeptemberben megjelenik a Revolution, ami Itachi és Shisui történetét meséli el elvileg. Szóval szerintem értelmesebb dolgok is vannak, mint egy gyenge minőségű fanmade.
Ettől eltekintve, szerintem nemigen lesz új rész, mert a 9.részt 2011-ben töltötték fel és akkoriban hetente jött az új. Most meg 2014 van és semmi. Szóval itt vége szerintem.
Bocsi mégegyszer a lehurrogásért! Én is Naruto fan vagyok és arra nagyon allergiás vagyok, ha olyan csavarokat tesznek bele egy fanficbe, ami felrúgja az alap történetet és stílust.
1-es ne te mond már meg a kérdezőnek , hogy inkább mit nézzen azért mert te nem szereted az ilyen fanmadeket. Ő szereti és kész. Ő meg azt kérdezhetné meg , hogy te meg miért nem szereted?
Amúgy kérdező nem igen lesz a közeljövőben folytatása szerintem. Amit sajnálok mert én is elkezdtem olvasni és kíváncsi lennék a történet folytatására.
1-es köszi a választ és semmi baj nem sértődtem meg.
2-es kösz, hogy kiálltál értem és köszi a válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!