Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen szerelmes animéket tudtok?

Milyen szerelmes animéket tudtok?

Figyelt kérdés
Hugom nem igazán szereti a feliratos animéket, viszont szeretne már nézni szerelmes animéket magyar szinkronnal. Tudtok nekem ilyen animéket mondani? előre is köszönöm :)

2014. aug. 23. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Vampire Kinght,Lovly complex valami ilyen nevük van nem vágom nem nézek romantikus animéket csak ezek eszembe jutottak gyakran találkozok velük.
2014. aug. 24. 04:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Méz és lóhere

Nodame Cantabile

Tokyo mew mew

2014. aug. 24. 09:06
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :)
2014. aug. 24. 10:28
 4/5 anonim ***** válasza:

inuyasha

kaleido star

nana

kilari

romedo x Juliet

2014. aug. 24. 17:17
 5/5 anonim válasza:

Vampire knight 1-2. évad

lovely complex

nana

most ennyi jutott az eszembe :)

én se szerettem feliratosan nézni de amikor már a 2-3 animét nézem felirattal egész jók nem sok animét szinkronizáltak .. am ha kell itt van pár feliratos abból többet tudok nem mindegyik szerelmes de van benne romanti úgymond :

Soredemo Sekai wa Utsukushii

Hotarubi no Mori e

Brothers Conflict

Kami-sama Hajimemashita

Diabolik Lovers

Blood Lad

Suki-tte Ii na yo.

Hiiro no Kakera :"D 2.évad

Kamigami no Asubi

és higgye el a tesód hamar megfogja szokni én is hamar megszoktam és utána imádtam :33

2014. aug. 26. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!