Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi a véleményetek az Akame ga...

Mi a véleményetek az Akame ga kill c. animéről?

Figyelt kérdés

2014. aug. 20. 07:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Én is szeretem, de azért ez az anime nem is akar több lenni, mint egy közép kategóriás shounen, nincs is ezzel baj, ha karakterek, ostk, és történet is gyér, legalább grafikailag elég szép."

Azért az AgK az nem egészen shounen, hanem inkább dark fantasy. Másrészt a shounen animék, One Piece, Naruto, Fairy Tail, Bleach .... úgy elvannak csépelve, mindegyik klisés, sablonos, egymást is koppintják, van több száz részük, de alig történt bennük valami. Mindegyik arról szól, hogy "Megvédem a barátaimat és sose adom fel", irreális célok amiket persze elérnek, és mindig a jó győz. Az összes főszereplő ostoba, jóságos, zabagép és fölöslegesen és indokolatlanul szarrá vannak tápolva. És nem is arról szólnak most már amiről kellene. Pl: A Naruto az nindzsákról szól, hát közük sincs a nindzsákhoz, a mostani anime és manga részekben nem shinobik harcolnak egymással, hanem felturbózott kisistenek.

Másrészt, az AgK animének még csak 11 része jött ki, a manga sem tart még annyira elől. Értelmetlen máris egyből kijelenteni azt, hogy középkategóriás. Könyörgöm, még csak most kezdődött úgymond. Ott a One Piece, 1997 óta megy, de alig történt benne valami, a fősztori nem haladt jelentősen. Lassan 700. része megy de egyre jobban laposodik a sztori.

Szóval, részemről DE, igenis realisztikusabb az AgK, és legalább nem sablonos. Még a HunterXHunter az, ami még jó és nem elcsépelt.

2014. szept. 25. 16:48
 12/17 schumilex55 válasza:

Nis, ugye most jott ki az anime utolso resze, hat, en szomoru vagyok :d Ketten maradtak eletben ès ők is kulonvaltak

Mine is meghallt, pedig addig mèg happy endre szamitottam, ott azert kovsit szomoru voltam, medvemc noi karatker meghalt xd aztan szep lassan mindenki. Èn azt mondanam ez egy jo anime volt kivsit sotet befejezzessel, amit nem szeretek an Angle Beats ota xd Like for the anime. Bar a manga kicsot mas egy ido utan, szoval elolvasom lehet.

2014. dec. 21. 14:51
 13/17 anonim válasza:

az utolsó részben leone halála fantasztikus, mély jelentéssel bír

összességében 10.5/10

2014. dec. 31. 22:24
 14/17 anonim ***** válasza:
Én csak a végét nem szeretem.. de szerintem jó anime. :)
2015. ápr. 25. 13:43
 15/17 anonim válasza:
Nekem egyik kedvenc animém, imádtam.
2015. szept. 1. 19:05
 16/17 anonim ***** válasza:

#11 Tudod mit jelent a shonen? Amiket felsoroltál, azok mind shonen-fight animék, a shonennek az igénytelenebb változata. Attól, hogy valamiben vér van, nem lesz belőle seinen, lásd SnK.

Dark fantasy meg... Nem hiszem hogy belefér a műfajba, komolytalan ahhoz. Berserket láttad már? Na az dark fantasy.

És milyen jó, hogy ontja magából a spoilert mindenki, látom tekintettel vagytok egymásra (nekem nem baj, 3.résznél úgy is meguntam a sorozatot)

2015. szept. 2. 06:37
 17/17 anonim válasza:

Nem a legakiforrottabb, de nézhető egy anime.

Azon mondjuk megjelenik a lesajnáló mosoly az arcomon, mikor egyesek középszintű vacak jelzővel nyomnak egy művet a sárba, mondván van nála sokkal jobb is... és aztán semmi felsorolás azokból a sokkal jobb animékből, amit azért az ember ilyenkor elvárna.

2016. dec. 30. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!