Hol laknak az animefanok?
Figyelt kérdés
Csak mert én nagyon szeretem az animéket, de a közelemben mások nem túlzottan.Éppen ezért szeretném tudni, hogy a többiek hol vannak?Vagy nincsenek is többiek? :o2014. aug. 13. 23:29
11/17 anonim válasza:
Én Bajóton lakom és itt is van egy pár animés akit ismerek is :'D
13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :) 9es csomagolok :D
2014. aug. 15. 22:51
14/17 anonim válasza:
Házakban, valaki panelban, valaki meg kertes házban. De ki tudja, lehet hogy valaki egyedül él remeteként az Alföldön.
Viccet félretéve mindenhol vannak. Ha már így fent vagy az interneten csak kezd el kutakodni más emberek után és garantálom hogy találni fogsz még a környékeden embereket. Például AnimeAddicts-on nézz szét.
15/17 anonim válasza:
Dunaföldváron egyedül vagyok? :(
16/17 anonim válasza:
Szombathelyen és környékén elég sokan vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!