Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Hol laknak az animefanok?

Hol laknak az animefanok?

Figyelt kérdés
Csak mert én nagyon szeretem az animéket, de a közelemben mások nem túlzottan.Éppen ezért szeretném tudni, hogy a többiek hol vannak?Vagy nincsenek is többiek? :o

2014. aug. 13. 23:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Budapest (Sok helyen)

Hatvan

Göd

Székesfehérvár

Debrecen

Sopron

Tata

Herczeghalom

Miskolc

Érd

Pécs

A hetások az animéseken belül egy kisebb csoport, kb ennyire vagyunk szétszortak.

De sok helyen laknak animések.

2014. aug. 13. 23:33
 2/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :D szóval ezekre a helyekre érdemes költözni :3
2014. aug. 13. 23:36
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

mindegyik otthon lakik

nálam ez Székesfehérvárat jelenti

2014. aug. 13. 23:53
 4/17 anonim ***** válasza:
Én Budapesten láttam már olyat is aki metron nézte a Narutót. Amugy sztem Bp-en vannak legtöbben.
2014. aug. 14. 03:02
 5/17 anonim ***** válasza:

Én nyíregyházán lakok, és elég sok ismerősöm néz animéket.

Szerintem amúgy minden nagyvárosban vannak, akik szeretik az animéket, de szinte biztos, hogy Budapesten vannak a legtöbben.

2014. aug. 14. 08:20
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindenhol találhatóak,de ott könnyebb velük összeakadni ahol van esetleg fanclub is.
2014. aug. 14. 08:50
 7/17 anonim ***** válasza:
Én budapesti vagyok, és elég sokszor látok utazás közben más fanokat. Mindig örülök, mikor meglátok egy animés/mangás táskát vagy kitűzőt. :3
2014. aug. 14. 10:56
 8/17 anonim ***** válasza:
Gyöngyösön, Egerben, Hatvanban is ismerek anime fanokat.
2014. aug. 14. 11:07
 9/17 anonim ***** válasza:
ezt én is kérdezhetném T.T költözz ide, h ne legyek egyedül *-* am Százhalombatta :D
2014. aug. 14. 21:21
 10/17 anonim ***** válasza:
Azért szerintem itt Debrecenben is vannak páran (legalább is remélem, hogy nem én vagyok az egyetlen animefan a környéken :) ). Amúgy kéne egy levelezési csoport (akár Facebook csoport is), ahol a magyarországi animefanokat könnyű lenne megtalálni.
2014. aug. 14. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!