Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Csak en kaptam hulyet az...

Sap145 kérdése:

Csak en kaptam hulyet az elfen lied vegetol?

Figyelt kérdés
Ugye Lucy vegul engedd a gyilkos osztonnek aki azt mondja neki hogy tobbet er mert mas.Oke azt hiszem ez mindenkinek leeseik hogy rossz uzenet. Attol meg hogy mas borszined,a vallasod , a nem identitasod nem ersz tobbet mint egy mas borszinu vallasu nemi identitasu ember.Az ember erteket a tettei hatarozzak meg . Erre mit csinal Kouta MEGBOCSAT LUCYNEK! Magyarul elismeri hogy az alabbi vilagszemlelet elfogadhato.Vagy szerintetek ez igy okes?

2014. júl. 28. 21:02
 1/4 anonim ***** válasza:
nem bocsált meg neki, ha rendesen megnézed a végefelé van az a rész mikor lépcsőn ülnek és azt mondja neki, hogy nem tud megbocsáltani, de magának se tudna ha tovább gyilkolna lucy, ő is hibásnak érzi magát
2014. júl. 29. 15:13
 2/4 A kérdező kommentje:
ja ok akkor ujranezem
2014. júl. 29. 15:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Tessék végigolvasni a mangát! Az mg sokkal szomorúbb és erőteljesebb érzéseket vált ki belőled és ez a megbocsájtásos dolog is értelmesebben van kidolgozva de ezt nem akarom elmondani, TESSÉK OLVASNI!
2014. szept. 28. 19:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Hülyeségeket beszéltek, ez nem a vége, ez kb a 30% a történetnek.

Ha érdekel ez a hülyeség (nekem nem tetszett), akkor olvassátok a mangát.

Amúgy szerintem hülyeség párhuzamot vonni a valósággal ebben az animében, sok animének van mondanivalója, ennek nincs! (Ha már ez a kategória, akkor inkább Deadman Wonderland).

Amúgy a mangát olvassátok el,nem olyan hosszú,magyarul is fent van AA-n... és ott teljesen más a vége, mivel nem csak a story 3-a van kidolgozva.

2014. szept. 29. 03:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!