Most kaptam DVD-n a "Hot And Horny Housewives do Anal 3"-t. Szerintetek érteni fogom, ha nem láttam az 1. és 2. részt?
Figyelt kérdés
2013. dec. 12. 18:43
2/2 anonim válasza:
Hááát nem biztos. Szerintem mindenképpen nézd meg az 1-2. részeket is mielőtt elkezded a 3-at, mert azért jobban tudsz koncentrálni a 3-ra ha ismered a főszereplők jellemfejlődését. De amúgy vannak előzményfilmjei is, ha jól tudom. A "The big butt theory", a "Big tit fanatic 1-2" és a "Maximum anal" című filmek.
Ja igen és az análvadász 6. részének a végén a stáblista után is van egy rövid jelenet, abban tűnik fel az általad említett film fő gonosza, Jack Blackkuki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!